0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χα χα χα καλως τονε κι ας αργησε
μόλις μιλησα με το τμήμα διορισμώνκαι μου είπαν τα εξής:για την μεταβατική περίοδο δεν μπαίνει η φετινή προυπηρεσία στους πίνακες διορισμού, μπορεί στούς πίνακες για αναπλήρωση
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 02:25:29 pmχα χα χα καλως τονε κι ας αργησε απουσία θεμάτων ..., απουσία λόγων ...Εντούτοις, ο Νικοπολί... είναι ελεύθερος Τριτοτετάρτες, μετά την προπόνηση της κόκκινης "αρμάδας" ...
Ωχ.. μάλλον πάλι δεν έγινε κατανοητή.... Δε χρησιμοποίησα ούτε λέξη "ξεκλείδωμα" ούτε κάτι άλλο γιατί δε θα πάω να ερμηνεύσω εγώ τα λόγια κάποιου. Παρέθεσα και εδώ ξεκάθαρα, περισσότερο δεν μπορώ μάλλον, ότι είπε πως η προϋπηρεσία θα καταγράφεται και του χρόνου. Θα το κάνει, δε θα το κάνει, δεν ξέρω. Αλλά, σε παρακαλώ, όταν σου λέω ότι ήμουν εκεί, εγώ ρώτησα, όχι μια, αλά 10 φορές, όταν η σύμβουλός του έλεγε να μη δεσμευτεί γιατί υπάρχει στον νόμο ανακρίβεια και εκείνος επέμενε να το λέει, τουλάχιστον μη μιλάς για παρερμηνεύσεις. Για λόγια που μπορεί και να μη γίνουν πράξεις πες όσα θες και εγώ μαζί σου, αλλά όχι ότι δεν καταλαβαίναμε...τι περιμένετε, βρε συνάδελφοι, ότι θα σας πουν απότο υπουργείο;;;; και επίσης, δεν είπα εγώ για πίνακες διορισμών.... είπα ακριβώς αυτό που σας είπαν ότι "μπορεί"
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 02:29:26 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 02:25:29 pmχα χα χα καλως τονε κι ας αργησε απουσία θεμάτων ..., απουσία λόγων ...Εντούτοις, ο Νικοπολί... είναι ελεύθερος Τριτοτετάρτες, μετά την προπόνηση της κόκκινης "αρμάδας" ...ναι χειροτερα και απο το τμημα θερινων διακοπων της βουλης, και αυτο ιουλιο ξεκιναει, αλλα δε σταματαει αυγουστο