*

Αποστολέας Θέμα: Τελικά η φετινή προϋπηρεσία προσμετράται...υπό όρους!  (Αναγνώστηκε 44471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ξαναμετράει η προϋπηρεσία!!!
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:05:24 pm »

ρε παιδιά ηρεμία

ο πίνακας αναπληρωτών γενικής καθαρισμένος από πλασματικά μόρια έφτιαχνε τον πίνακα διορισμών.

Ο πίνακας ειδικής δεν είχε καμία σχέση με τον πίνακα διορισμών. Δεν διόριζαν πότε στην ειδική μόνιμο με το 60/40 η με όποιο τρόπο.
Το ότι όσοι ήταν στον πίνακα ειδικής είχαν δικαίωμα να κάνουν αν θέλουν αίτηση και στην γενική αυτό είναι άλλο και άσχετο με αυτό που λέμε.
Μόνο που εδώ ο φόβος όλων είναι αυτό που είπες...ότι οι της ειδικής κάνουν αίτηση για διορισμό με το 40%...γι αυτό τόσος ντόρος με κάτι που νομίζω κιόλας πως ειπώθηκε αφελέστατα απ'τον Αλεβίζο...

εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι ο πίνακας αναπληρωτών (γενικής) έχει κλειδώσει το λέει ο νόμος ξεκάθαρα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Τελικά η φετινή προϋπηρεσία προσμετράται...υπό όρους!
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:06:25 pm »
Συμφωνω δεν γίνεται διαγωνισμός και δεν υπέρχει διάθεση να σε θίξω απλά τι πιο αυτονόητο απο το αδύνατο να κλειδώσουν οι προυπηρεσίες στην αναπλήρωση. Το κόλπο απο την αρχή ήταν να δειλιάσουν κάποιοι στο αποδέχομαι παντού κι αυτό επιτευχθηκε. Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η σειρά κατάταξης τη νέα χρονια.
Φοβάμαι ότι θα είναι η ίδια με τη φετινή...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:06:54 pm »
Κι εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό να κλείδωσαν οι πίνακες όσον αφορά στην κατάταξή μας στους πίνακες αναπληρωτών....αλλά το τι φαίνεται σε μένα λογικό και τι στο Υπουργείο έχει μεγάλη απόσταση μάλλον.... ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:08:15 pm »
μιλάμε συνολικα, για γενική και ειδική αγωγή, για τους πίνακες αναπληρωτών, όχι για τους πίνακες διορισμού. Αφού αυτοί έχουν λήξει έτσι και αλλιώς μετά τη δήλωση για το πόσοι και ποιοι θα διοριστούν φέτος και του χρόνου.

οι πίνακες αναπληρωτών γενικής έχουν παγώσει γιατί αυτοί τροφοδοτούσαν τους διορισμούς, της ειδικής δεν τροφοδοτούσαν.

Οι πίνακες αναπληρωτών εκτός του διορισμου τροφοδοτούσαν και την αναπλήρωση της επόμενης χρονιάς. Αν κλειδώσουν πως θα καθοριστεί η επόμενη αναπλήρωση;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:25:34 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:09:34 pm »

ρε παιδιά ηρεμία

ο πίνακας αναπληρωτών γενικής καθαρισμένος από πλασματικά μόρια έφτιαχνε τον πίνακα διορισμών.

Ο πίνακας ειδικής δεν είχε καμία σχέση με τον πίνακα διορισμών. Δεν διόριζαν πότε στην ειδική μόνιμο με το 60/40 η με όποιο τρόπο.
Το ότι όσοι ήταν στον πίνακα ειδικής είχαν δικαίωμα να κάνουν αν θέλουν αίτηση και στην γενική αυτό είναι άλλο και άσχετο με αυτό που λέμε.
Μόνο που εδώ ο φόβος όλων είναι αυτό που είπες...ότι οι της ειδικής κάνουν αίτηση για διορισμό με το 40%...γι αυτό τόσος ντόρος με κάτι που νομίζω κιόλας πως ειπώθηκε αφελέστατα απ'τον Αλεβίζο...

εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι ο πίνακας αναπληρωτών (γενικής) έχει κλειδώσει το λέει ο νόμος ξεκάθαρα
Αυτό το ξέρω ως γεγονός...αλλά αυτό που ρωτάει η xriana1 είναι η πιο εύλογη απορία...... ??? ??? ??? ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:10:24 pm »
μιλάμε συνολικα, για γενική και ειδική αγωγή, για τους πίνακες αναπληρωτών, όχι για τους πίνακες διορισμού. Αφού αυτοί έχουν λήξει έτσι και αλλιώς μετά τη δήλωση για το πόσοι και ποιοι θα διοριστούν φέτος και του χρόνου.

οι πίνακες αναπληρωτών γενικής έχουν παγώσει γιατί αυτοί τροφοδοτούσαν τους διορισμούς, της ειδικής δεν τροφοδοτούσαν.

Οι πίνακες αναπληρωτών εκτός του διορισμου τροφοδοτούσαν και την αναπλήρωση της επόμενης χρονιάς. Αν κλειδώσουν πως θα καθοριστεί η επόμενη αναπλήρωση;

αυτοί που έδωσαν και τους φετινούς, μέχρι να γίνει ο πρώτος ασεπ, θα είναι ο φετινός πίνακας

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:10:46 pm »
Συμφωνω δεν γίνεται διαγωνισμός και δεν υπέρχει διάθεση να σε θίξω απλά τι πιο αυτονόητο απο το αδύνατο να κλειδώσουν οι προυπηρεσίες στην αναπλήρωση. Το κόλπο απο την αρχή ήταν να δειλιάσουν κάποιοι στο αποδέχομαι παντού κι αυτό επιτευχθηκε. Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η σειρά κατάταξης τη νέα χρονια.
Φοβάμαι ότι θα είναι η ίδια με τη φετινή...

Όχι γιατί κάποιοι θα διοριστούν... :)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:10:53 pm »
Νομίζω ότι χάνουμε την ουσία. Όπως είπα και πριν τι σημασία έχει αν η προυπηρεσία στη μεταβατική περίοδο θα φανεί ή όχι σε κάποιον πίνακα; Ούτως ή άλλως δεν χάνεται. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει πρακτικά να προσφέρει μόρια με το νέο σύστημα του '12, δηλαδή το αν θα καταφέρει κάποιος να είναι μέσα στους νέους πίνακες ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:13:34 pm »

αυτοί που έδωσαν και τους φετινούς, μέχρι να γίνει ο πρώτος ασεπ, θα είναι ο φετινός πίνακας
Και συνεπώς όσοι φέτος πάρουν τυχόν περισσότερη προυπηρεσία από κάποιον από πάνω τους (γιατί πιθανόν ο από πάνω τους αρνήθηκε την αναπλήρωση) θα παραμείνουν στην κατάταξη πίσω πάλι.....Πόσο δίκαιο είναι αυτό και το επικαλούμαστε επειδή το όρισε ο ηλίθιος νόμος......;;;; ??? ???  ??? ??? ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:16:07 pm »
Ο νόμος λέει ότι "κλειδώνουν οι πίνακες αναπληρωτών", δεν εξαιρεί συγκεκριμένα της ειδικής. Αυτό που αφορούσε συγκεκριμένα την ειδική, δηλαδή τα σεμινάρια, το διευκρίνιζε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:17:59 pm »
Νομίζω ότι χάνουμε την ουσία. Όπως είπα και πριν τι σημασία έχει αν η προυπηρεσία στη μεταβατική περίοδο θα φανεί ή όχι σε κάποιον πίνακα; Ούτως ή άλλως δεν χάνεται. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει πρακτικά να προσφέρει μόρια με το νέο σύστημα του '12, δηλαδή το αν θα καταφέρει κάποιος να είναι μέσα στους νέους πίνακες ΑΣΕΠ.
Ναι Green...αλλά το να μην πηγαίνεις πιο μπροστά στον πίνακα εφόσον περνάς κάποιον που φέτος αρνήθηκε μπορεί του χρόνου να σου στερήσει αν όχι εξ ολοκλήρου την αναπλήρωση,αλλά το να πας ένα μήνα νωρίτερα...άρα σου στερεί έναν μήνα απ΄την προυπηρεσία που θα προσμετρηθεί μετά τον ΑΣΕΠ......Υπάρχουν κενά στον νόμο.....

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:18:25 pm »
Μα αυτό λέει ο νόμος, το ήξερες. Δεν είναι άδικο. Όταν κάνεις αίτηση για αναπλήρωση το κάνεις βασικά για να δουλέψεις. Τα άλλα έρχονται ανάλογα με το τι ισχύει στο νομοθετικό πλαίσιο. Ήταν γνωστά.

Ο πίνακας που ισχύει φέτος είναι αυτός που πάγωσε το καλοκαίρι στις 1/7/2010. Αυτός ο πίνακας θα μείνει ως έχει και με βάση αυτόν θα παίρνουν αναπληρωτές για τα επόμενα χρόνια μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ και μετά τα αποτελέσματα αυτού γίνει ο ΝΕΟΣ πίνακας αναπληρωτών.

Η προϋπηρεσία που μαζεύετε τώρα δεν μετράει για διορισμό αναπληρωτή του χρόνου μέχρι και τον πρώτο ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:20:57 pm »
Μα αυτό λέει ο νόμος, το ήξερες. Δεν είναι άδικο. Όταν κάνεις αίτηση για αναπλήρωση το κάνεις βασικά για να δουλέψεις. Τα άλλα έρχονται ανάλογα με το τι ισχύει στο νομοθετικό πλαίσιο. Ήταν γνωστά.

Ο πίνακας που ισχύει φέτος είναι αυτός που πάγωσε το καλοκαίρι στις 1/7/2010. Αυτός ο πίνακας θα μείνει ως έχει και με βάση αυτόν θα παίρνουν αναπληρωτές για τα επόμενα χρόνια μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ και μετά τα αποτελέσματα αυτού γίνει ο ΝΕΟΣ πίνακας αναπληρωτών.

Η προϋπηρεσία που μαζεύετε τώρα δεν μετράει για διορισμό αναπληρωτή του χρόνου μέχρι και τον πρώτο ΑΣΕΠ
Kinegire....στο χω ξαναπεί....μην είσαι τόσο νομολάγνος και διάβαζε και πίσω από το γράμμα του νόμου....(και δεν ειρωνεύομαι.... ;D ;D)

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:21:59 pm »
Νομίζω ότι όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται γιατι δεν υπάρχει διαχωρισμός γενικής και ειδικής. Εφόσον πλέον θα υπάρξει ΑΣΕΠ και για την ειδική πρέπει ο καθένας να επιλέξει σε ποιά δομή εκπαίδευσης επιθυμεί να είναι, γενική ή ειδική αγωγή, να μπει στους αντίστοιχους πίνακες και να δικεδικήσει διορισμό μόνο για τη συγκεκριμένη δομή. Δηλαδή σαφής στόχευση του καθε υποψηφίου και συγκεκριμένα προσόντα και προυποθέσεις για διορισμό σε κάθε δομή.
Το σημερινό δίπορτο, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί και όποια πόρτα ανοίξει πρώτη μπαίνω, δεν είναι σοβαρά πράγματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:26:03 pm από Green »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144