0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:41:29 pmΠαράθεση από: sina στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:38:00 pmεμένα θα μου λύσει κάποιος την απορία;Αν κάποιος φέτος δε δούλεψε αναπληρωτής, ενώ ήταν από πέρσι στους πίνακες αναπληρωτών (δηλαδή είχε ήδη δουλέψει μία χρονιά), του χρόνου τι γίνεται; Παραμένει στην ίδια θέση που είχεΑνεβαίνει, γιατί όλο και κάποιοι από πάνω του διορίζονται...
Παράθεση από: sina στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:38:00 pmεμένα θα μου λύσει κάποιος την απορία;Αν κάποιος φέτος δε δούλεψε αναπληρωτής, ενώ ήταν από πέρσι στους πίνακες αναπληρωτών (δηλαδή είχε ήδη δουλέψει μία χρονιά), του χρόνου τι γίνεται; Παραμένει στην ίδια θέση που είχε
εμένα θα μου λύσει κάποιος την απορία;Αν κάποιος φέτος δε δούλεψε αναπληρωτής, ενώ ήταν από πέρσι στους πίνακες αναπληρωτών (δηλαδή είχε ήδη δουλέψει μία χρονιά), του χρόνου τι γίνεται;
Παράθεση από: sina στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:44:36 pmχωρίς να τον προσπεράσουν άλλοι που δούλεψαν φέτος αναπληρωτές δεύτερη χρονια, ενώ αυτός δε δούλεψε;αυτο σημαινει κλειδωμα
χωρίς να τον προσπεράσουν άλλοι που δούλεψαν φέτος αναπληρωτές δεύτερη χρονια, ενώ αυτός δε δούλεψε;
ρε παιδια εχω μια απορια. με καλεσαν αναπληρωτρια. ακομα δεν εχω κανει αναληψη υπηρεσιας γιατι δουλευω σε ιδιωτικο σχολειο και το σκεφτομαι. τα μορια του ιδιωτικου δεν τα παιρνω αφου κλειδωσαν οι πινακες? Το θεμα ειναι οτι επειδη ειμαι εγκυος βρισκομαι σε αδεια μητροτητας και μετα αν συνεχισω να δουλευω σε ιδιωτικο θα παρω και την εννιαμηνη αδεια των εκπαιδευτικων ενω αν παραιτηθω και παω αναπληρωτρια δεν δικαιουμαι τιποτα και παω για δουλεια. Εγω θα παω αναπληρωτρια αν παιρνω τα μορια της αναπληρωσης. Αλλα αν οχι δεν υπαρχει λογος να παω.