0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εντάξει, αυτό όμως που ρωτάω είναι αν με παλιότερο ΑΣΕΠ (ας πούμε τον τελευταίο του 2009) μπορώ να κρατήσω έναν καλό βαθμό και μετά να προσθέσω την όποια προυπηρεσία αποκτήσω (ή δεν αποκτήσω αν δεν πάω)..
χλωμό.. κάθε χρόνο οι ελπίδες μου όσο πάνε και λιγοστεύουν..
Παράθεση από: lloullou στις Οκτωβρίου 07, 2010, 12:29:53 pmΛώρα ακόμα μια διευκρίνιση αν μπορείς να μου δώσεις όσον αφορά τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ! αν ΔΕΝ δώσεις στον επόμενο διαγωνισμό, αποφασίζοντας να κρατήσεις τον βαθμό του 2009, η προυπηρεσία που θα μαζέψεις φέτος ως και το 2012 προσμετράται και προστίθεται στον βαθμό του ΑΣΕΠ του 2009? ή αυτή η καινούρια προυπηρεσία προστίθεται μόνο με την προυπόθεση να δώσεις στον νέο διαγωνισμό του 2012?Μην μπερδεύεσαι Άλλο ο βαθμός (πάνω από 55%) του ΑΣΕΠ και άλλο τα μόρια στον νέο πίνακα.Αν έχεις 5 μόρια από την επιτυχία του ΑΣΕΠ του 2008 (έγραψες δηλαδή 60%) τότε παίρνεις 5 μόρια από εκεί και θα είσαι στους πίνακες μέχρι και πριν από τον διαγωνισμό του 2016 (τρίτο μετά την επιτυχία σου)Ο πίνακας κάθε χρόνο θα αλλάζει: θα προστίθεται κάθε χρόνο η προϋπηρεσία και ότ,ι άλλο (που δίνει μόρια) αλλάζει
Λώρα ακόμα μια διευκρίνιση αν μπορείς να μου δώσεις όσον αφορά τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ! αν ΔΕΝ δώσεις στον επόμενο διαγωνισμό, αποφασίζοντας να κρατήσεις τον βαθμό του 2009, η προυπηρεσία που θα μαζέψεις φέτος ως και το 2012 προσμετράται και προστίθεται στον βαθμό του ΑΣΕΠ του 2009? ή αυτή η καινούρια προυπηρεσία προστίθεται μόνο με την προυπόθεση να δώσεις στον νέο διαγωνισμό του 2012?
ναι, αλλά δεν κανει διαφορά! ....
Ολο λογια ειμαστε οι εκπαιδευτικοι και απο πραξεις 0Πολυ λιγοι ειχαμε μαζευτει στην σημερινη πορεια
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 07, 2010, 02:56:08 pmναι, αλλά δεν κανει διαφορά! ....Κάνει διαφορά ως προς την βαρύτητα των προσόντων. Άλλο να σου δίνει 2 μόρια ένα μεταπτυχιακό σε μία κλίμακα 100βάθμια και άλλο σε 50βάθμια.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 07, 2010, 04:07:46 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 07, 2010, 02:56:08 pmναι, αλλά δεν κανει διαφορά! ....Κάνει διαφορά ως προς την βαρύτητα των προσόντων. Άλλο να σου δίνει 2 μόρια ένα μεταπτυχιακό σε μία κλίμακα 100βάθμια και άλλο σε 50βάθμια. άλλο ρωτουσες αν δεν κανω λαθος.(για τη βαθμολογια του ΑΣΕΠ, αν θα πρεπει να ειναι ολα τα μορια ή μονο αυτα που ειναι πανω απο τη βαση. Αυτο ειχα καταλαβει. αν εκανα λαθος σορυ.