*

Αποστολέας Θέμα: Σκάνδαλο!!! Ακόμη δεν έχουν εγκριθεί πιστώσεις για τους αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 14017 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
    • Προφίλ

[/quote]

Πέρισυ πληρωνομασταν 1η με 2η του μηνός, οπότε αύριο ή τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε....
[/quote]

Το θυμάμαι...αλλά από 30 του μήνα αργά το απόγευμα μπορούσα να δω τα χρήματα στον λογαριασμό αν τα είχαν βάλει. Το έλεγξα τώρα μέσω web-banking και δεν βλέπω τίποτα..δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω για αύριο ή για...τον Δεκέμβρη.
[/quote]
Επισης υπαρχει περιπτωση να πληρωθουμε καθυστερημενα, λόγω α φασης, πχ. το επομενο 15μερο :(.....(το απευχομαι αυτο)   
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

Πέρισυ πληρωνομασταν 1η με 2η του μηνός, οπότε αύριο ή τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε....
[/quote]

Το θυμάμαι...αλλά από 30 του μήνα αργά το απόγευμα μπορούσα να δω τα χρήματα στον λογαριασμό αν τα είχαν βάλει. Το έλεγξα τώρα μέσω web-banking και δεν βλέπω τίποτα..δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω για αύριο ή για...τον Δεκέμβρη.
[/quote]
Επισης υπαρχει περιπτωση να πληρωθουμε καθυστερημενα, λόγω α φασης, πχ. το επομενο 15μερο :(.....(το απευχομαι αυτο)   
[/quote]

Τι εννοείς λόγω α΄φάσης; Και εγώ από α΄ φάση είμαι..

Αποσυνδεδεμένος BATMAN

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • NICK BAT
    • Προφίλ
http://www.esos.gr/index.php/frontpage/item/9420-ipeografikan-ap-tin-ip-paideias-oi-apofaseis-gia-na-plirothoun-oi-ekpaideitikoi-tis-iperories-tous

ΟΛΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΜΟΝΙΜΟΥΣ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  .

ΕΜΕΙΣ  ΣΤΑ  ΤΑΡΤΑΡΑ.

ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ  ΠΟΥ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

[/quote]

[/quote]

Περισυ οι φασεις δεν ηταν σε τοσο συντομα χρον. διαστηματα, οποτε οσοι ήταν της α φασης πληρωνονταν 1η φορα 1,5  μηνα αργοτερα(δεν ισχυε παντα αυτο, αναλογα την αβαθμια που ανηκες), ενω αν σε επαιρναν γ, δ φαση ειχαν ηδη αρχισει οι πληρωμες και πληρωνοσουν κανονικα...
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

[/quote]

Περισυ οι φασεις δεν ηταν σε τοσο συντομα χρον. διαστηματα, οποτε οσοι ήταν της α φασης πληρωνονταν 1η φορα 1,5  μηνα αργοτερα(δεν ισχυε παντα αυτο, αναλογα την αβαθμια που ανηκες), ενω αν σε επαιρναν γ, δ φαση ειχαν ηδη αρχισει οι πληρωμες και πληρωνοσουν κανονικα...
[/quote]

Α μάλιστα, κατάλαβα. Πάντως μη το λες...γιατί πέρισυ που μπήκα με την Δ' φάση είχα πληρωθεί 2,5 μήνες αργότερα..από 28/9/09 πληρώθηκα 17/12/09...είναι απαράδεκτοι..τι να λέμε.. >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

[/quote]

[/quote]

Α μάλιστα, κατάλαβα. Πάντως μη το λες...γιατί πέρισυ που μπήκα με την Δ' φάση είχα πληρωθεί 2,5 μήνες αργότερα..από 28/9/09 πληρώθηκα 17/12/09...είναι απαράδεκτοι..τι να λέμε.. >:( >:(
[/quote]

Ειναι αναλογα την αβαθμια (περισσοτερο αυτους που εργαζονται στα γραφεια, θα ελεγα,ποσο συνεπεις ειναι...) εγω περισυ Α πειραια ειχα πληρωθει κανονικα, δ φαση...

Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
ΟΛΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΜΟΝΙΜΟΥΣ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ 

Όλα για τους μόνιμους....μετά από δύο χρόνια! ::)
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος BATMAN

• Πλήρες μέλος
  • NICK BAT
    • Προφίλ
ΕΧΕΙ  ΠΛΗΡΩΘΕΙ   ΚΑΝΕΝΑΣ   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Α-ΦΑΣΗΣ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΠΕΡΙΜΕΝΩ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!   

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Εγώ πάντως όχι... >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
ούτε κι εγώ πρωτοβάθμια κορινθίας, α φαση.

Αποσυνδεδεμένος xhmikos23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
κ εγω, αναπληρωτης

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά πιστεύω 1 Νοέμβρη θα πληρωθούμε.Και πέρυσι τότε πληρώθηκα-α φάση-.Υπομονή τι να κάνουμε,είναι μέχρι να ξεφρακάρουν οι πιστώσεις.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Παιδιά πιστεύω 1 Νοέμβρη θα πληρωθούμε.Και πέρυσι τότε πληρώθηκα-α φάση-.Υπομονή τι να κάνουμε,είναι μέχρι να ξεφρακάρουν οι πιστώσεις.

Αν σε πληρώσουν τον Νοέμβρη για  τους προηγούμενους 2 μήνες, τον Νοέμβριο και τους υπόλοιπους μήνες πότε θα τους πληρώσουν;

Σε μια υπηρεσία (ινστιτούτο με ερευνητές κλπ) που υπάγεται στο υπουργείο παιδείας τους είπαν ότι τους επόμενους 2 μήνες δεν θα πληρωθούν κι εξαπλώθηκε μαύρο κλίμα στον χώρο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2010, 08:47:15 pm από Markazone »
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Στην αρχή γίνεται μόνο αυτό.(δηλ.τους 2 πρώτους μήνες).Μετά πληρώνεσαι κάθε 1 του μηνός.
Δηλαδή συγνώμη,δεν θα πληρωθούν καθόλου;Πώς γίνεται αυτό;Μήπως σου είπαν ότι θα καθυστερήσουν οι πληρωμές;;
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)