0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgiasamar στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 02:22:32 pmαπο οσο καταλαβα εγω που ειμαι ε φαση να περιμενω για του χρονου;;;; καλα κρασια δηλαδη!!!! εεεεεεεεεεεεε.............Γεια σου Γιωργία τι κανεις τοποθετηθηκες κοντα???Πως πας? μπήκες σε ταξη τελικα???΄Πότε μπήκατε εσεις ?Ποια ημερομηνία εκανες αναληψη υπηρεσίας??Νομίζω ενα μηνα μετα από μενα... μπορεί να δείξουν έλεος και να σας βάλουν 1 μηνα πριν τις γιορτες..Λογω γιορτων φυσικα όχι για κάποιο αλλο λόγω...εγω δεν εχω πληρωθεί ακόμα...Ασε και κανω πολλα χιλιομετρα τη μερα που σημαινει βενζίνη και servise.....
απο οσο καταλαβα εγω που ειμαι ε φαση να περιμενω για του χρονου;;;; καλα κρασια δηλαδη!!!!
Παράθεση από: JANELA στις Νοεμβρίου 30, 2010, 03:28:24 pmγ' φάση Δυτ. Θεσσαλονίκης ούτε εμείς πληρωθήκαμε μου είπαν για 15 Δεκεμβρίου άντε γιατί τα έξοδα τρέχουν.Εδώ δεν έχει πληρωθεί ούτε η α' φάση Δυτ.Θεσσ/νικης
γ' φάση Δυτ. Θεσσαλονίκης ούτε εμείς πληρωθήκαμε μου είπαν για 15 Δεκεμβρίου άντε γιατί τα έξοδα τρέχουν.
γ φαση δυτικη αττικη επιτελους εγινε το θαυμα! πληρωθήκαμε σημερα!
Καλά ρε παιδιά εσείς πόσα παίρνετε;;;;Εγώ πληρώθηκα 12/11 για Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και πήρα 2121!Με μκ17,χωρίς παιδιά και επίδομα προβληματικής.Και τώρα που ξαναπληρώθηκα το Νοέμβρη πήρα 1224,45.....
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 10, 2010, 10:57:56 pmΚαλά ρε παιδιά εσείς πόσα παίρνετε;;;;Εγώ πληρώθηκα 12/11 για Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και πήρα 2121!Με μκ17,χωρίς παιδιά και επίδομα προβληματικής.Και τώρα που ξαναπληρώθηκα το Νοέμβρη πήρα 1224,45.....Τόσα πήρα από Α' φάση χωρίς δώρο!ΜΚ κι εγώ 17 είμαι αλλά δεν μας στέλνουν εκκαθαριστικό για να ξέρω αν είναι μέσα, αλλά απ'ότι υπολογίζω γύρω στα 1200 πρέπει να είναι.