0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστα!ακομα και σαν εκπαιδευομενους...δεν αξιζει...πλεον εχει καταντησει κατι σαν καστα που δεν μπαινει κανενας ξενος πια μεσα της...αλλα δεν με ενδιαφερει πια...επαγγελματικα δεν με ενδιαφερει και δεν αξιζει κιολας(θα συμφωνησω με kakar),απλα θα μου αρεσε(για εμενα)να γνωριζω πεντε πραγματα πανω σε αυτο θεμα(καθαρα για λογους προσωπικου ενδιαφεροντος).κατα τα αλλα κλαιω τα χρηματα που εχω δωσει για να στελνω αιτησεις και επικυρωμενα χαρτια καθε τρεις και λιγο...δεν ξανασχολουμαι...
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν αναγνωρίζονται πουθενά. Ακούω ότι όσον αφορά το δημόσιο τομέα δεν αναγνωρίζονται
Παράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:18:24 pmΑυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν αναγνωρίζονται πουθενά. Ακούω ότι όσον αφορά το δημόσιο τομέα δεν αναγνωρίζονταιαναγνωρίζονται ως επιπλεον προσοντα οταν επισυνάπτωνται στο βιογραφικό και στις δομές της δια βιου εκπαιδευσης του ιδεκε, σδε/κεε/ιεκ προσμετρωνται ως σεμινάρια ειτε στο γνωστικο αντικελιμενι είτε στην εκπαδευση ενηλίκων εαν βεβαια εχουν σχεση με το αντικείμενο
Μήπωε δεν είναι σχετικά με αυτά που διδάσκει?
Παράθεση από: mpesg στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:23:09 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:18:24 pmΑυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν αναγνωρίζονται πουθενά. Ακούω ότι όσον αφορά το δημόσιο τομέα δεν αναγνωρίζονταιαναγνωρίζονται ως επιπλεον προσοντα οταν επισυνάπτωνται στο βιογραφικό και στις δομές της δια βιου εκπαιδευσης του ιδεκε, σδε/κεε/ιεκ προσμετρωνται ως σεμινάρια ειτε στο γνωστικο αντικελιμενι είτε στην εκπαδευση ενηλίκων εαν βεβαια εχουν σχεση με το αντικείμενο τώρα συζητούσα μ' έναν γνωστό ο οποίος παρακολούθησε στο εκπα 2 σεμινάρια, το ένα σχετικό με την πολυπολιτισμικότητα και το άλλο ψυχολογία στην εκπαίδευση κ δεν του το αναγνώρισαν στο ιδεκε...
καλησπέρα σε όλους έχει κανείς γνώση για τα σεμινάρια επιμόρφωσης-διαδικτυακά μαθήματα του ΕΚΠΑ και τη χρηστικότητα τους;παρακολούθησε ποτέ κάποιος;;;μου φαίνεται ενδιαφέρον το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αλλά αξίζει τον κόπο ;900 ευρώ είναι αυτα ......................................