*

Αποστολέας Θέμα: Προγράμματα e-learning (ΕΚΠΑ)  (Αναγνώστηκε 43904 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Προγράμματα e-learning (ΕΚΠΑ)
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 05:32:56 pm »
Σωστα!ακομα και σαν εκπαιδευομενους...δεν αξιζει...πλεον εχει καταντησει κατι σαν καστα που δεν μπαινει κανενας ξενος πια μεσα της...αλλα δεν με ενδιαφερει πια...επαγγελματικα δεν με ενδιαφερει και δεν αξιζει κιολας(θα συμφωνησω με kakar),απλα θα μου αρεσε(για εμενα)να γνωριζω πεντε πραγματα πανω σε αυτο θεμα(καθαρα για λογους προσωπικου ενδιαφεροντος).κατα τα αλλα κλαιω τα χρηματα που εχω δωσει για να στελνω αιτησεις και επικυρωμενα χαρτια καθε τρεις και λιγο...δεν ξανασχολουμαι... :-\
++++++++++++++++++ συμφωνώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:47 »

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 05:13:43 pm »
παιδιά έχει παρακολουθήσει κανείς κάποιο από τα εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα του ΕΚΠΑ?

είχα κάνει αίτηση σε 2 κ μόλις μου απάντησαν ότι εγκρίνεται η συμμετοχή μου. Γνωρίζετε για τη διαδικασία των μαθημάτων? πόσο απαιτητικά είναι, πόσο χρόνο χρειάζονται κλπ κλπ?

κ επίσης το υπόδειγμα της πιστοποίσης δεν αναφέρει ώρες, μόνο ότι παρακολούθησε κάποιος από... έως.... ??? ???

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 04:55:38 pm »
Θα ήθελα την γνώμη σας για τα εκπαιδευτικά προγράμματα e-learning από το ΚΕΚ του Καποδιστριακού.. Με μια πρόχειρη ματιά τα δίδακτρα είναι σχετικά τσιμπημένα και παρατήρησα πως στις ενότητες που με ενδιαφέρουν, αλλού ο τύπος πιστοποιητικού είναι εξειδίκευσης (πχ. Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων) και αλλού επιμόρφωσης (πχ. Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων).. Είναι της εξειδίκευσης προτιμότερο από της επιμόρφωσης ή λάθος νομίζω?

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:18:24 pm »
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν αναγνωρίζονται πουθενά. Ακούω ότι όσον αφορά το δημόσιο τομέα δεν αναγνωρίζονται

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:10:47 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:23:09 pm »
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι αν αναγνωρίζονται πουθενά. Ακούω ότι όσον αφορά το δημόσιο τομέα δεν αναγνωρίζονται
αναγνωρίζονται ως επιπλεον προσοντα οταν επισυνάπτωνται στο βιογραφικό και στις δομές της δια βιου εκπαιδευσης του ιδεκε, σδε/κεε/ιεκ προσμετρωνται ως σεμινάρια ειτε στο γνωστικο αντικελιμενι είτε στην εκπαδευση ενηλίκων εαν βεβαια εχουν σχεση με το αντικείμενο :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:19:48 pm »
αναγνωρίζονται ως επιπλεον προσοντα οταν επισυνάπτωνται στο βιογραφικό και στις δομές της δια βιου εκπαιδευσης του ιδεκε, σδε/κεε/ιεκ προσμετρωνται ως σεμινάρια ειτε στο γνωστικο αντικελιμενι είτε στην εκπαδευση ενηλίκων εαν βεβαια εχουν σχεση με το αντικείμενο :D :D :D :D
σωστος!!
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 11:44:36 pm »

τώρα συζητούσα μ' έναν γνωστό ο οποίος παρακολούθησε στο εκπα 2 σεμινάρια, το ένα σχετικό με την πολυπολιτισμικότητα και το άλλο ψυχολογία στην εκπαίδευση κ δεν του το αναγνώρισαν στο ιδεκε...   ??? :( :(

Αποσυνδεδεμένος saint

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 01:21:33 am »
Μήπωε δεν είναι σχετικά με αυτά που διδάσκει?

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 10:43:37 am »
Μήπωε δεν είναι σχετικά με αυτά που διδάσκει?

έκανε αίτηση σαν σύμβουλος σταδιοδρομίας

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 15, 2011, 11:11:30 am »

τώρα συζητούσα μ' έναν γνωστό ο οποίος παρακολούθησε στο εκπα 2 σεμινάρια, το ένα σχετικό με την πολυπολιτισμικότητα και το άλλο ψυχολογία στην εκπαίδευση κ δεν του το αναγνώρισαν στο ιδεκε...   ??? :( :(
εγω εκανα στο ΚΕΚ του πανεπιστημιου Ιωαννινων στη διαπολιτισμικη και μου το αναγνώρισαν, μαλλον δεν εχει σχεση με το γνωστικο αντικείμενο , εαν παλι εχει σχεση γιατι δεν εκανε ενσταση?

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 02:28:06 pm »
καλησπέρα σε όλους

έχει κανείς γνώση για τα σεμινάρια επιμόρφωσης-διαδικτυακά μαθήματα του ΕΚΠΑ και τη χρηστικότητα τους;παρακολούθησε ποτέ  κάποιος;;;μου φαίνεται ενδιαφέρον το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αλλά αξίζει τον κόπο ;900 ευρώ είναι αυτα ......................................
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:30:59 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος bania

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 02:40:55 pm »
καλησπέρα σε όλους

έχει κανείς γνώση για τα σεμινάρια επιμόρφωσης-διαδικτυακά μαθήματα του ΕΚΠΑ και τη χρηστικότητα τους;παρακολούθησε ποτέ  κάποιος;;;μου φαίνεται ενδιαφέρον το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αλλά αξίζει τον κόπο ;900 ευρώ είναι αυτα ......................................

έχουν παρακοουθήσει κάποιοι δικοί μου. Δεν είναι ιδιαιτέρως απαιτητικά. Διαβάζεις τη βιβλιογραφία που σου δίνουν στην πλατφόρμα κ ανά εβομάδα έχεις να απαντήσεις σε κάπιοιες δραστηριότητες. Είναι αρκετά ακριβά δεδομένου ότι δεν είναι στανταρ οι φορείς π τα αναγνωρίζουν.

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 02:45:11 pm »
ευχαριστώ bania για την απάντηση ...ιδιωτικοί φορείς ;;;του δημοσίου δεν το βλέπω

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 04:50:23 pm »
Προσωπικά δεν ξέρω να πω κάτι από έγκυρη πηγή, αλλά πιστεύω ότι μια επιχείρηση θα το λάμβανε υπόψη από την άποψη ότι κάποιος ασχολείται με το αντικείμενο του πέρα από το βασικό πτυχίο. Στο δημόσιο δεν νομίζω να δίνουν κάποια μόρια όπως οι ξένες γλώσσες ή τα πτυχία Η/Υ. Αλλά βέβαια με αυτούς που μπλέξαμε ποτέ δεν ξέρεις :P ;D

Για τα δίδακτρα συμφωνώ, ότι είναι αρκετά τσιμπημένα, αφού με 2500-3000
Hello!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656