0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H αλήθεια είναι ότι ενδιαφερόμουν για τον πίνακα των Οικονομολόγων όπου αναφέρονται 3 άτομα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και εγώ. Σε ευχαριστώ πάντως...
Αν γίνετε ας μου λύσει κάποιος μια απορία: στους ενιαίους πίνακες διορισμών που έχουν αναρτηθεί για κάθε κλάδο ποιοι περιλαμβάνονται;
ναι αλλα για διοριστεις δεν πρεπει να εχεις 24 μήνες προυπηρεσια + επιτυχία στον ΑΣΕΠ ή αλλιώς 30 μήνες προυπηρεσία; Αυτός ο πίνακας σε τι αποσκοπεί αφού υπάρχουν για κάθε κλάδο ξεχωριστοί πίνακες 24μηνου- 30 μηνου;Δηλαδή μπορει να διοριστεί κάποιος χωρίς να έχει 24 μήνες και 30 μήνες προυπηρεσία, αλλά λιγότερους, από τον ενιαίο πίνακα διορισμών;;;;;
Μία πιθανότητα είναι η προυπηρεσία να έχει αποκτηθεί σε άλλη ειδικότητα από αυτή του πίνακα. Υπάρχουν δηλαδή άτομα με δύο πτυχία που δεν τα πήραν βέβαια ταυτόχρονα (π.χ. πληροφορική και φυσική), που αρχίσαν να δουλεύουν σαν πληροφορικάριοι και στη συνέχεια μετέφεραν αυτή την προυπηρεσία στον άλλο πίνακα των φυσικών. Η προυπηρεσία των δύο ειδικοτήτων προστίθεται στον πίνακα των φυσικών αν αυτό έχει επιλέξει ο συγκεκριμένος. Εγώ αυτό θεωρώ σαν πιο πιθανό να έχει συμβεί.