0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θέλω να απελπίζεται κανένας !!Θα υπάρξουν αποσπάσεις για Πανεπιστήμια ,ΤΕΙ,βιβλιοθήκες .Οι συντάξεις είναι πολλές και ελπίζω να ανοίξουν μεγάλα αστικά κέντρα .Εγώ πιστεύω πως θα είναι ικανοποιητική φάση γιατί ίσως να μην υπάρξει δ .Οπότε Ελπίδα μπορείς και εσύ να είσαι μέσα
αιτωλοακαρνανια εχει αλλα κενα?μηπως γνωριζει καποιος?
Παράθεση από: nina123 στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:22:22 pmαιτωλοακαρνανια εχει αλλα κενα?μηπως γνωριζει καποιος?Παρουσιάστηκα σήμερα. Μας έδωσαν τον πίνακα με όλα τα σχολεία αλλά χωρίς τα κενά. Μας είπαν να δηλώσουμε ό,τι μας αρέσει γιατί είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν κι άλλα κενά που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στον πίνακα. Στην Α' Αιτ/νίας κάλεσαν 3 φιλολόγους κι έλεγαν στο γραφείο τι να κάνουμε τον τρίτο, 2 χρειαζόμασταν! Δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες περιοχές. Αύριο που θα ξαναπάω και θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα θα προσπαθήσω να μάθω και θα σας πω. GERMANOS σβήσε τους 6 από τον πίνακα στην Α', δεν ισχύουν προς το παρόν, αργότερα με τις συνταξιοδοτήσεις δεν ξέρω τι μπορεί να παίξει. Θα ρωτήσω αύριο και γι' αυτό το θέμα των συνταξιοδοτήσεων και θα σας πω.
ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να μπορουμε να κανουμε μια υποθεση εστω για τον αριθμο της γ φασης...οσο ζουμε ελπιζουμε