0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, ενώ μέσα μου πίστευα ότι η επόμενη φάση εμπειρικά θα είναι μικρότερη και χθες κατέθεσα την ανησυχία μου κατά πόσο μπορώ με σειρά στον εκκαθαρισμένο κοντά στο 450 να ελπίζω, θα τολμήσω να μοιραστώ μαζί σας μια χαρούμενη πληροφόρηση - που έχει βαρύτητα για μένα - πως δεν αποκλείεται καθόλου - τουναντίον - να είναι ισότιμη ,ενδεχομένως και λίγο μεγαλύτερη η γ΄και πολύ πιθανό να είναι ακω στο ακέραιο!!!!!ή τουλάχιστον - για να'μαι συγκρατημένη- στο μεγαλύτερο μέρος της Υποθέτω πως το άπρακτο δίμηνο όταν λήξει -κοντά στα τέλη, το αργότερο, Οκτώβρη - θ' αναδείξει πολλά κένα, συνταξιοδοτήσεις που θα δρομολογηθούν γαρ....
Μaraki76 από που η πληροφορία; Είναι έγκυρη;
Καλημέρα φίλοι μου!
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 06, 2010, 08:25:48 amΜaraki76 από που η πληροφορία; Είναι έγκυρη;Καλημέρα συναδελφάκια, εύχομαι να' χετε διάθεση καλή Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω κολλητούς στο υπουργείο - αν είχα θα το αξιοποιούσα δεόντως Ωστόσο, inw, έγκυρη πηγή ονομάζω γνωστό φίλου μου στο υπ.που ρώτησε γενικά τι παίζει και πόση προβλέπεται να'ναι η γ'.Δεν έχουν φανεί ακόμα τα κενά της χρονιάς.Μετά το πέρας του Οκτώβρη θα είναι πιο ξεκαθαρισμένο το τοπίο. Προσωπικά τον εμπιστεύομαι, ο λόγος του έχει αποδειχθεί αξιόπιστος και στο παρελθόν, όταν τα λέγαμε για την α΄φάση.......