0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Μπάχαλο γενικά βλέπω, αλλά όποιοι διευθυντές μπορούν αρνούνται τις συνενώσεις τμημάτων, τουλάχιστον στην επαρχία και αυτό είναι παρήγορο.Εδώ μαντέψαμε μόνοι μας τις προθεσμίες ΠΕΚ, τυχαία, δε μας ήρθε καμιά ενημέρωση στο σχολείο και για 1μιση μήνα θα είμαι στους δρόμους...............Καλή δύναμη παιδιά, υπομονή και θα έχετε καλή τοποθέτηση σίγουρα, γιατί τα κενά θα φανούν τέλη Οκτώβρη, και έχω τη βεβαιότητα (δική μου πίστη , όχι πληροφόρηση έγκυρη) ότι δε θα πάει στράφι η προϋπηρεσία μας....Με το καλό η πρόσληψή σας.....
δεν ξέρω για τους υπόλοιπους,αλλά εγώ έχω γίνει απίστευτα κυκλοθυμική.Τη μία ελπίζω,την αλλη απογοητεύομαι...το συναισθημα με κάνει να ελπίζω,η λογική να απογοητεύομαι...η λογική μου λέει πως θα πάρει ακόμη το πολύ 250 άτομα...το συναίσθημά μου διερωτάται...ποιοι θα καλύψουν τα κενά που τόσα χρόνια κάλυπταν οι ωρομίσθιοι?αλλά μήπως δεν ήταν πραγματικά κενά,αλλά δημιουργούνταν για να προσληφθούν καποιοι και μαζί με αυτους κι εμεις που είμαστε πιο ψηλά από αυτούς τους κάποιους στον πίνακα?είναι απίστευτο πόσο καχύποπτους μας έχουν κάνει...