0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 17, 2010, 10:07:47 pmΠαράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 17, 2010, 09:52:23 pmΤουλάχιστον θα μπορείς μετά να γκρινιάζεις κι εσύ ότι όργωσες τη χώρα και ξόδεψες μια περιουσία σε βενζίνες Αυτό με το 667 το σκέφτηκα κι εγώ.. όταν το είδα είπα "έβγαιναν στάνταρ 666 και βάλανε έναν έξτρα μετά!" Ντροπη ειμαι οικολογος και δε θελω να ρυπανω τον πλανητη, να τους το πω αυριο στη διευθυνση, η θα μου πουν να παρω γαιδουρακι; Και το γαϊδουράκι θα ρυπαίνει.. με τόσο βάρος που θα κουβαλάει, όλο και κάτι θα αμολάει στην ατμόσφαιρα
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 17, 2010, 09:52:23 pmΤουλάχιστον θα μπορείς μετά να γκρινιάζεις κι εσύ ότι όργωσες τη χώρα και ξόδεψες μια περιουσία σε βενζίνες Αυτό με το 667 το σκέφτηκα κι εγώ.. όταν το είδα είπα "έβγαιναν στάνταρ 666 και βάλανε έναν έξτρα μετά!" Ντροπη ειμαι οικολογος και δε θελω να ρυπανω τον πλανητη, να τους το πω αυριο στη διευθυνση, η θα μου πουν να παρω γαιδουρακι;
Τουλάχιστον θα μπορείς μετά να γκρινιάζεις κι εσύ ότι όργωσες τη χώρα και ξόδεψες μια περιουσία σε βενζίνες Αυτό με το 667 το σκέφτηκα κι εγώ.. όταν το είδα είπα "έβγαιναν στάνταρ 666 και βάλανε έναν έξτρα μετά!"
Μπορεί να μου πεί κ'αποιος σε ποια διευθυνση ανακοινώνεται το κάλεσμα των αναπληρωτών?
καλησπερα στην παρεα, μπορει να μου πει καποιος εμπειρος αν ξερει κατι για την εξης περιπτωση:εμφανιζονται δυο κενα και δυο αναπληρωτες, αλλα στην πορεια ανακαλυπτουν οτι το κενο ηταν ενα, και αυτο το κενο δεν το θελει κανεις, ποιος θα το παρει με το ζορι, ο α η ο β στη σειρα καταταξης; και ο αλλος που μενει στη διαθεση του πυσδε πληρωνεται αφου το λαθος ειναι δικο τους η οχι;αν καποιος δε βλεπει το νησι και ξερει κατι για την περιπτωση αυτη ας μου απαντησει
Διαβασα στο θεμα Δ φαση των φιλολογων οτι η Χριστοφιλοπουλου ειπε αποψε στη βουλη ακομα μια φαση αναπληρωτων...........ποσους λετε να παρουν? Αυτα τα κενα απο τις παραιτησεις της 10ης Οκτωβριου ποτε επιτελους θα φανουνστους φυσικους??