0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη αρχη στους σημερινούς αναπληρωτες..φυσικε13 εκεινη η φαση της παρελασης θα παιξει??? τι λενε οι πηγες σου?? ειναι δυσκολο να σε περνα β-γ φαση ασχετο αν ηταν επιλογητο συναισθημα ειναι πιο δυσκολο απο την λογικη!!!
Παράθεση από: elefthe στις Οκτωβρίου 15, 2010, 02:56:12 pmΩΡΑΙΑ παλι μου εφεξε!!θα περιμενω την επομενη φαση!!και εγω μαζι σου το δ ωραιο μου φαινεται σα γραμμα
ΩΡΑΙΑ παλι μου εφεξε!!θα περιμενω την επομενη φαση!!
Παράθεση από: teris στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:33:29 amφυσικε13 εισαι περιζητιτος!!!!αφου λεω να κατεβω για δημαρχος
φυσικε13 εισαι περιζητιτος!!!!
το δ ωραιο μου φαινεται σα γραμμα
Παράθεση από: teris στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:32:18 amκαλη αρχη στους σημερινούς αναπληρωτες..φυσικε13 εκεινη η φαση της παρελασης θα παιξει??? τι λενε οι πηγες σου?? ειναι δυσκολο να σε περνα β-γ φαση ασχετο αν ηταν επιλογητο συναισθημα ειναι πιο δυσκολο απο την λογικη!!! οταν βγηκε η β φαση και μιλησα και με υπευθυνο υπαλληλο του υπεπθ και με συμβουλο μου ειπαν οτι λογικα η γ φαση θα παει κοντα στην παρελαση και χθες κατα τις 9 το πρωι με πηραν τηλ.και μου ειπαν οτι βγαινει η γ φαση -εμεινα καγκελο-τι να πω παιδια οταν οι ιδιοι δεν ξερουν
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 16, 2010, 08:15:05 amΠαράθεση από: teris στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:32:18 amκαλη αρχη στους σημερινούς αναπληρωτες..φυσικε13 εκεινη η φαση της παρελασης θα παιξει??? τι λενε οι πηγες σου?? ειναι δυσκολο να σε περνα β-γ φαση ασχετο αν ηταν επιλογητο συναισθημα ειναι πιο δυσκολο απο την λογικη!!! οταν βγηκε η β φαση και μιλησα και με υπευθυνο υπαλληλο του υπεπθ και με συμβουλο μου ειπαν οτι λογικα η γ φαση θα παει κοντα στην παρελαση και χθες κατα τις 9 το πρωι με πηραν τηλ.και μου ειπαν οτι βγαινει η γ φαση -εμεινα καγκελο-τι να πω παιδια οταν οι ιδιοι δεν ξερουνΕγώ πάλι έχω πληροφορίες ότι επειδή έβγαιναν 666 είπαν να καλέσουν ακόμα έναν. Έτσι ήρθε η σειρά σου φίλτατε. Καλή τοποθέτηση.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 15, 2010, 02:57:58 pmτο δ ωραιο μου φαινεται σα γραμμα Και το Γ δεν σου έκατσε άσχημα, τελικά! Συγχαρητήρια για την πρόσληψη σου
Τουλάχιστον θα μπορείς μετά να γκρινιάζεις κι εσύ ότι όργωσες τη χώρα και ξόδεψες μια περιουσία σε βενζίνες Αυτό με το 667 το σκέφτηκα κι εγώ.. όταν το είδα είπα "έβγαιναν στάνταρ 666 και βάλανε έναν έξτρα μετά!"
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 17, 2010, 09:52:23 pmΤουλάχιστον θα μπορείς μετά να γκρινιάζεις κι εσύ ότι όργωσες τη χώρα και ξόδεψες μια περιουσία σε βενζίνες Αυτό με το 667 το σκέφτηκα κι εγώ.. όταν το είδα είπα "έβγαιναν στάνταρ 666 και βάλανε έναν έξτρα μετά!" Ντροπη ειμαι οικολογος και δε θελω να ρυπανω τον πλανητη, να τους το πω αυριο στη διευθυνση, η θα μου πουν να παρω γαιδουρακι;