0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elefthe στις Οκτωβρίου 15, 2010, 02:56:12 pmΩΡΑΙΑ παλι μου εφεξε!!θα περιμενω την επομενη φαση!!και εγω μαζι σου το δ ωραιο μου φαινεται σα γραμμα
ΩΡΑΙΑ παλι μου εφεξε!!θα περιμενω την επομενη φαση!!
Χα χα χα αυτά είναι.. να είσαι τόσο σίγουρος ότι ΔΕΝ θα είσαι στη λίστα και τελικά να είσαι!Καλή αρχή!
Καλή τοποθέτηση Φυσικέ13 και σε όλους τους υπόλοιπους που κλήθηκαν... Πιστεύω θα υπάρξει και άλλη καλή φάση για αυτούς που περιμένουν...Μακάρι να είναι όσο γίνεται κοντά στα σπίτια σας, γιατί όσο περνά ο καιρός μια μετακόμιση γίνεται όλο και πιο ασύμφορη...
Παράθεση από: panos2 στις Οκτωβρίου 15, 2010, 10:02:24 pmΚαλή τοποθέτηση Φυσικέ13 και σε όλους τους υπόλοιπους που κλήθηκαν... Πιστεύω θα υπάρξει και άλλη καλή φάση για αυτούς που περιμένουν...Μακάρι να είναι όσο γίνεται κοντά στα σπίτια σας, γιατί όσο περνά ο καιρός μια μετακόμιση γίνεται όλο και πιο ασύμφορη...Σαν τη σημερινη την φαση εννοεις καλη?? Δηλαδη εισαι ικανοποιημενος απο το 60% που μπορει να γινει 70% σε 15 μερες ή αρχες Νοεμβριου,σε περιπτωση που κανουν μια αλλη φαση σαν τη σημερινη??
παιδια ευχαριστω για τα συγχαρητηρια, ευχομαι τα καλυτερα και σε σαςερωτηση:αν εχουμε 4 κενα σε μια διευθυνση, οταν παρουσιαστουν και οι 4 πως γινεται η διανομη ρολων;με τα μορια, με την ομορφια, με την παλαιοτητα, με κοινωνικα κριτηρια(τριτεκνοι...), με μεσον;ειλικρινα περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας γιατι δεν εχω ιδεα, υπαρχει εγκυκλιος η ακολουθουνται αγραφοι νομοι;