0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε εγώ είχα δει κάτι... και στη διεύθυνση (τουλάχιστον στο γραφείο στο Περιστέρι που πήγα) δεν έδωσαν καμία διευκρίνηση!
Παράθεση από: Puma στις Οκτωβρίου 27, 2010, 11:49:18 amΜάλλον έτσι την πατήσαμε πάρα πολλοί και πάει χαμένη η χρονιά!ναι, αλλά δεν είναι περίεργο αυτό;;;τόσα πολλά άτομα να μην καταλάβαμε καλά την προκήρυξη;;;ποιος μου λέει ότι το λάθος δεν είναι άλλων κι όχι δικό μας;;τις περιοχές προτίμησης εγώ τις έβλεπα και τις συμπλήρωνα από κάτι χαρτιά που είχαν τοιχοκολλήσει στην
Μάλλον έτσι την πατήσαμε πάρα πολλοί και πάει χαμένη η χρονιά!
Παράθεση από: fniki στις Οκτωβρίου 27, 2010, 11:57:26 amΠαράθεση από: Puma στις Οκτωβρίου 27, 2010, 11:49:18 amΜάλλον έτσι την πατήσαμε πάρα πολλοί και πάει χαμένη η χρονιά!ναι, αλλά δεν είναι περίεργο αυτό;;;τόσα πολλά άτομα να μην καταλάβαμε καλά την προκήρυξη;;;ποιος μου λέει ότι το λάθος δεν είναι άλλων κι όχι δικό μας;;τις περιοχές προτίμησης εγώ τις έβλεπα και τις συμπλήρωνα από κάτι χαρτιά που είχαν τοιχοκολλήσει στην
Η δική μου δήλωση είναι μια χαρά. Όταν συμπληρώναμε μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να βάζουμε και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια και μάλιστα πριν τα περάσουν στο σύστημα μας ρώταγαν για να σιγουρευτούν.
Το μόνο που άλλαζε ήταν το γράμμα Α στην θέση του
Ας ελπίσουμε να μην κατέβουμε πολύ κάτω στον πίνακα του χρόνου