0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε, τι κερδίζει κάποιος ΑΜΩ φέτος?
ΠαράθεσηΟπότε, τι κερδίζει κάποιος ΑΜΩ φέτος?Φτάσαμε στο σημείο τον μισθό της εργασίας μας να μην τον υπολογίζουμε καν! Πόσο μας έχουν απαξιώσει ...
Παράθεση από: Puma στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:07:18 pmΟπότε, τι κερδίζει κάποιος ΑΜΩ φέτος?Κάποια ελάχιστα μόρια αν πιάσε,ι ή έχει ήδη πιάσει, τη βάση στον επόμενο ΑΣΕΠ.Στην ουσία, απ'ότι διαφαίνεται και λόγω ΕΣΠΑ, οι ΑΜΩ είναι ωρομίσθιοι με άλλο όνομα...
Μα έχω την αίσθηση ότι πρώτα υπογράφεις τη σύμβαση και μετά αναλαμβάνεις υπηρεσία στο κάθε σχολείο ξεχωριστά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως κάποιος άλλος που είναι ΑΜΩ να μπορεί να βοηθήσει.
Παράθεση από: carina στις Οκτωβρίου 27, 2010, 03:56:29 pmΜα έχω την αίσθηση ότι πρώτα υπογράφεις τη σύμβαση και μετά αναλαμβάνεις υπηρεσία στο κάθε σχολείο ξεχωριστά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως κάποιος άλλος που είναι ΑΜΩ να μπορεί να βοηθήσει.Το ίδιο υπέθετα και εγώ ότι πρώτα υπογράφεις σύμβαση και μετά η ανάληψη υπηρεσίας.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση Εδώ δε γνωρίζουν οι ίδιοι ή τους βολεύει να κάνουν πως δε γνωρίζουν.