0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι πονεμένη ιστορία αυτός ο πίνακας. Γνωστή μου ειναι στην ειδικη κατηγορία χωρίς να έχει τίποτα...Γιατί...επειδή είχε γνωστό κάπου...Τώρα ειναι αναπληρώτρια χωρίς να έχει προσπαθήσει για τίποτα...
Ναι, αυτοι που εχουν πραγματικά 67% αναπηρια ειναι οκ...Ομως emmaki...τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται...στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....ημουν 4 χρονια ωρομισθια, εδω και εκει, οπως ολοι μας, ΑΣΕΠ..κτλ...και κάποια μέρα μια γνωστή, ενω ήταν καλα, βρεθηκε στα ατομα με αναπηρια, με ελαχιστη προυπηρεσια και χωρις κοπο, να ειναι ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ!!....και εγω ανεργη...Αυτη ειναι η Ελλαδα...
Παράθεση από: K06 στις Οκτωβρίου 09, 2010, 03:38:34 pmΝαι, αυτοι που εχουν πραγματικά 67% αναπηρια ειναι οκ...Ομως emmaki...τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται...στο λεω απο προσωπικη εμπειρια....ημουν 4 χρονια ωρομισθια, εδω και εκει, οπως ολοι μας, ΑΣΕΠ..κτλ...και κάποια μέρα μια γνωστή, ενω ήταν καλα, βρεθηκε στα ατομα με αναπηρια, με ελαχιστη προυπηρεσια και χωρις κοπο, να ειναι ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ!!....και εγω ανεργη...Αυτη ειναι η Ελλαδα...Συγνώμη, αλλά επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες. Υπάρχουν πολλές παθήσεις που δεν φαίνονται. Δεν μπορεί σε αυτή τη συνάδελφο σου να διαγνώστηκε κάτι; Επειδή τη μί χρονιά ήταν καλά, δεν μπορεί την άλλη να έπαθε κάτι; Ξέρεις π.χ. η σκλήρησνη κατά πλακας που είναι πολύ σοβαρή ασθένεια, δεν φαίνεται και πολλές φορές η διάγνωση γίνεται σχεδόν τυχαία προσπαθώντας να εξηγήσουν κάποια συμπτώματα! Ομοίως και άλλες....