0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά, Ξέρετε τίποτα για την Γ φάση μαθηματικών; Αν θα γίνει ,πόσους θα πάρει κλπ; Ευχαριστώ
Ελπιζω ολοι να διοριστειτε εκει που θελετεΟμως πρεπει να ξερετε οτι υπαρχουν παρα πολυπλεοναζοντες , οπως και εγω που ψαχνουμε σχολειοΕγω καταφερα και βρηκα σημερα σε δυο σχολειαΕυχομαι το καλυτεροΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΕΝΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ
Kαλησπέρα έγραφα κεφαλαία γιατί με τα πεζά η ταχύτητά μου είναι απελπιστικά αργή.Ξέρει κανείς κάτι για το μέλλον.Μπορείτε να μου εξγγήσετε πως γίνεται να μη διορίζουν Aθήνα;
Παράθεση από: Pitsirikos στις Οκτωβρίου 12, 2010, 10:35:22 pmKαλησπέρα έγραφα κεφαλαία γιατί με τα πεζά η ταχύτητά μου είναι απελπιστικά αργή.Ξέρει κανείς κάτι για το μέλλον.Μπορείτε να μου εξγγήσετε πως γίνεται να μη διορίζουν Aθήνα;Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλοί πλεονάζοντες!!! Στην Α' Πειραιά να φανταστείς υπάρχουν 30 μαθηματικοί χωρίς σχολείο!!!
Πως να μην υπάρχουν πλεονάζοντες!Αφού όλοι οι γερομπαμπαλήδες παλιόγεροι δεν λένε να ξεκουμπιστούν να ζήσει την οικογενειά του κ κανένας νέος!!Ούστ ρε !!!