0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια εδω και εγω με λιγη καθηστερηση ωραιο το θεμα με την Ε φαση αλλα θα υπαρξη? αλλα θα μου πειτε και να μην υπαρξη θα ειμαστε εδω για να τα λεμε καλο απογευμα
παρουσα και εγω δυστυχως gogapina και εγω παθουσα! με προσπερασε το συστημα αλλα μην ανησυχεις εγω δεν θελω θεσσαλονικη αλλα εβρο ή ροδοπη.αντε να βγει γρηγορα η φαση και αυτη τη φορα να εχουμε καλα νεα! συγχαρητηρια σε ολες οσες τα καταφεραν!
Παράθεση από: georgiasamar στις Οκτωβρίου 15, 2010, 05:49:31 pmπαρουσα και εγω δυστυχως gogapina και εγω παθουσα! με προσπερασε το συστημα αλλα μην ανησυχεις εγω δεν θελω θεσσαλονικη αλλα εβρο ή ροδοπη.αντε να βγει γρηγορα η φαση και αυτη τη φορα να εχουμε καλα νεα! συγχαρητηρια σε ολες οσες τα καταφεραν!εύχομαι να είσαι στην επόμενη..ξέρεις αν υπάρχουν καθόλου κενά στις περιοχές που θέλεις;
Παράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 15, 2010, 10:10:47 pmΠαράθεση από: georgiasamar στις Οκτωβρίου 15, 2010, 05:49:31 pmπαρουσα και εγω δυστυχως gogapina και εγω παθουσα! με προσπερασε το συστημα αλλα μην ανησυχεις εγω δεν θελω θεσσαλονικη αλλα εβρο ή ροδοπη.αντε να βγει γρηγορα η φαση και αυτη τη φορα να εχουμε καλα νεα! συγχαρητηρια σε ολες οσες τα καταφεραν!εύχομαι να είσαι στην επόμενη..ξέρεις αν υπάρχουν καθόλου κενά στις περιοχές που θέλεις;ευχαριστω πολυ!ρωτησα στις πρωτοβαθμιες αλλα ηταν αγενεις!μαλιστα στην εβρου ειχα ρωτησει λιγες ωρες πριν βγει η γ φαση και μου ειπαν οτι δεν ειχαν καθολου κενα και το βραδυ που ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα πηραν 2 ατομα!!!!!οποτε ακρη δεν εβγαλα...δεν τους ξαναπαιρνω τηλ γιατι θα με συγχυσουν παλι και δεν κανει στην κατασταση μου.ηδη εχθες πηρα μεγαλη πικρα.ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο
Παράθεση από: georgiasamar στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:22:25 amΠαράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 15, 2010, 10:10:47 pmΠαράθεση από: georgiasamar στις Οκτωβρίου 15, 2010, 05:49:31 pmπαρουσα και εγω δυστυχως gogapina και εγω παθουσα! με προσπερασε το συστημα αλλα μην ανησυχεις εγω δεν θελω θεσσαλονικη αλλα εβρο ή ροδοπη.αντε να βγει γρηγορα η φαση και αυτη τη φορα να εχουμε καλα νεα! συγχαρητηρια σε ολες οσες τα καταφεραν!εύχομαι να είσαι στην επόμενη..ξέρεις αν υπάρχουν καθόλου κενά στις περιοχές που θέλεις;ευχαριστω πολυ!ρωτησα στις πρωτοβαθμιες αλλα ηταν αγενεις!μαλιστα στην εβρου ειχα ρωτησει λιγες ωρες πριν βγει η γ φαση και μου ειπαν οτι δεν ειχαν καθολου κενα και το βραδυ που ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα πηραν 2 ατομα!!!!!οποτε ακρη δεν εβγαλα...δεν τους ξαναπαιρνω τηλ γιατι θα με συγχυσουν παλι και δεν κανει στην κατασταση μου.ηδη εχθες πηρα μεγαλη πικρα.ευχομαι και σε σενα οτι καλυτεροεγώ απορώ γιατί περιμένω να με πάρουν αφού δεν πήραν ούτε ένα άτομο σε αυτή τη φάση θεσσαλονίκη και τουλάχιστον 8 από πάνω μου έχουν δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη, επίσης ο καψαλάκης μου είπε ότι στη θεσσαλονίκη έχουν 500 άτομα περισσότερα από όσα χρειάζονται και δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα από την α' φάση. μάλλον εννοεί σε όλες τι βαθμίδες.. οπότε για φέτος θα είμαι απλά θεατής των εξελίξεων...
Αν κρίνω από την προηγούμενη χρονιά η επόμενη φάση θα είναι έως το τέλος του οκτώβρη , πιστεύω πως θα πάρουν σίγουρα 100 άτομα.
Παράθεση από: ananas στις Οκτωβρίου 16, 2010, 01:13:23 pmΑν κρίνω από την προηγούμενη χρονιά η επόμενη φάση θα είναι έως το τέλος του οκτώβρη , πιστεύω πως θα πάρουν σίγουρα 100 άτομα. αν και κάθε χρονιά είναι σίγουρα διαφορετική θέλω να πιστεύω ότι θα βγει άλλη μία φάση πριν τις εκλογές και μακάρι να έχει τριψήφιο αριθμό!!!!
Παράθεση από: gogapina στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:48:27 amΠαράθεση από: georgiasamar στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:22:25 amΠαράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 15, 2010, 10:10:47 pmΠαράθεση από: georgiasamar στις Οκτωβρίου 15, 2010, 05:49:31 pmπαρουσα και εγω δυστυχως gogapina και εγω παθουσα! με προσπερασε το συστημα αλλα μην ανησυχεις εγω δεν θελω θεσσαλονικη αλλα εβρο ή ροδοπη.αντε να βγει γρηγορα η φαση και αυτη τη φορα να εχουμε καλα νεα! συγχαρητηρια σε ολες οσες τα καταφεραν!εύχομαι να είσαι στην επόμενη..ξέρεις αν υπάρχουν καθόλου κενά στις περιοχές που θέλεις;ευχαριστω πολυ!ρωτησα στις πρωτοβαθμιες αλλα ηταν αγενεις!μαλιστα στην εβρου ειχα ρωτησει λιγες ωρες πριν βγει η γ φαση και μου ειπαν οτι δεν ειχαν καθολου κενα και το βραδυ που ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα πηραν 2 ατομα!!!!!οποτε ακρη δεν εβγαλα...δεν τους ξαναπαιρνω τηλ γιατι θα με συγχυσουν παλι και δεν κανει στην κατασταση μου.ηδη εχθες πηρα μεγαλη πικρα.ευχομαι και σε σενα οτι καλυτεροεγώ απορώ γιατί περιμένω να με πάρουν αφού δεν πήραν ούτε ένα άτομο σε αυτή τη φάση θεσσαλονίκη και τουλάχιστον 8 από πάνω μου έχουν δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη, επίσης ο καψαλάκης μου είπε ότι στη θεσσαλονίκη έχουν 500 άτομα περισσότερα από όσα χρειάζονται και δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα από την α' φάση. μάλλον εννοεί σε όλες τι βαθμίδες.. οπότε για φέτος θα είμαι απλά θεατής των εξελίξεων...μόνο θεσσαλονίκη έχεις δηλώσει?...τι γίνεται με τη θεσσαλονίκη και είναι τόσο δύσκολο να ανοίξουν θέσεις;
Παράθεση από: karina στις Οκτωβρίου 16, 2010, 01:51:50 pmΠαράθεση από: ananas στις Οκτωβρίου 16, 2010, 01:13:23 pmΑν κρίνω από την προηγούμενη χρονιά η επόμενη φάση θα είναι έως το τέλος του οκτώβρη , πιστεύω πως θα πάρουν σίγουρα 100 άτομα. αν και κάθε χρονιά είναι σίγουρα διαφορετική θέλω να πιστεύω ότι θα βγει άλλη μία φάση πριν τις εκλογές και μακάρι να έχει τριψήφιο αριθμό!!!!από το στόμα σου και στης διαμαντοπούλου το αφτί.και γω για 6 άτομα δεν έφυγα και τώρα με θεση 30 καρδιοχτυπώ!!!!