0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Πιστεύω όμως ότι διορισμοί, ....................... Διορισμοί, ίσως πολλοί, γίνουν μόνο για παράλληλη στήριξη.Αύριο θα συναντηθώ στο Ηράκλειο με τον πρόεδρο της ΔΟΕ Δημήτρη Μπράτη και ίσως να έχω νεώτερα αύριο το βράδυ.
γεια σας κοριτσια...και εμενα με προσπερασε το συστημα 4 φορες και εχω δηλωση μονο θεσ/νικη.......ο νεος πινακας ειναι λαθος τουλαχιστον στην θεση 6 αφου αυτη την πειρανε και στη θεση αυτη ειναι η Λαγου Ασημινα.πηρα τηλ στα Αβαθμια γραφεια στην θεσ/νικη και δεν εχουν κενα
Δηλαδη ρε παιδια δεν θα παρουν αλλους αναπληρωτες πριν τις εκλογες
καλημέρα είναι δυνατόν να πάνε σε εκλογές (εστω και δημοτικές) και να παραδέχονται ότι θα υπάρχουν κενά στα σχολεία? νομιζω ότι αδικα ανησυχούμε, ότι δεν θα υπάρχουν άλλες φάσεις.
Παράθεση από: minaaa στις Οκτωβρίου 20, 2010, 06:11:09 pmγεια σας κοριτσια...και εμενα με προσπερασε το συστημα 4 φορες και εχω δηλωσει μονο θεσ/νικη.......ο νεος πινακας ειναι λαθος τουλαχιστον στην θεση 6 αφου αυτη την πειρανε και στη θεση αυτη ειναι η Λαγου Ασημινα.πηρα τηλ στα Αβαθμια γραφεια στην θεσ/νικη και δεν εχουν κενα μινα δυστυχώς κι εγώ μαζί σου. δήλωσες όλη την περιφέρεια? μέχρι ε?
γεια σας κοριτσια...και εμενα με προσπερασε το συστημα 4 φορες και εχω δηλωσει μονο θεσ/νικη.......ο νεος πινακας ειναι λαθος τουλαχιστον στην θεση 6 αφου αυτη την πειρανε και στη θεση αυτη ειναι η Λαγου Ασημινα.πηρα τηλ στα Αβαθμια γραφεια στην θεσ/νικη και δεν εχουν κενα
Γειά σε όλες-ους! Είμαι νέα στο forum, αλλά σας παρακολουθώ φανατικά εδώ και καιρό!Οι συζητήσεις σας με έχουν βοηθήσει και στηρίξει πολύ! Από το forum πληροφορήθηκα καιγια την Δ' φάση που άνοιξε, πολύ πιο μπροστά από alfavita και esos!!! Είστε αστέρια! Ελπίζω και εγώ, λοιπόν, σε μια 'καλή' Ε' φάση 200+ ατόμων...Θεωρώ ότι η Δ' φάση άνοιξε κάπως βιαστικά προσπαθώντας να καλύψει, κυρίως, τα κενάπου δημιουργήθηκαν από τις συμπληρωματικές αποσπάσεις (π.χ. 2 φίλες μου έφυγαν με απόσπασηαπό νηπιαγωγεία -Χανιά και
Καλημερα! Εχω μια απορια...τον Σεπτεμβρη αν δεν μας παρουν φετους τι θεση θα εχουμε..με τι θεση θα ξεκινησουμε?? Λογικα θα ξαναδωσουμε ασεπ ετσι δεν ειναι??