0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά είδατε τους ανανεωμένους πίνακες; Για ποιό λόγο ανανεώθηκαν;Εγώ δεν είδα κάποια αλλαγή σε μένα. Έχει κάποιος δει αλλαγή;
Παράθεση από: georgiasamar στις Νοεμβρίου 12, 2010, 08:47:45 pmσε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!! να εισαι καλα!!!επιτελους μετα απο τοση αγωνια!εσυ πως τα πας????καλη συνεχεια!και κοριτσια τελικα η υπομονη ειναι αρετη!μην απογοητευεστε!σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δωσατε!!!!!!!εγω τα πάω πολύ καλα....εχω παρα πολύ καλά παιδακια.....αλλα επειδη εχω ζητησει βελτιωση θεσηςγια να ερθω πιο κοντα σπίτι μου τωρα εχω πάλι αγχος γιατι πήρε 2 ατομα στο νομό μου..και αν με αλλαξουν σχολειο θα εχω μετακομιση.....να ξερεις το επαγγελμα μας είναι πολυ δημιουργικό κια συναισθηματικό όμως τα παιδιά θέλουν πολλλλλλλλύυυυυ υπομονή........ειναι στιγμές που σεκνευριζουν πολύ αλλά είναι κια άλλες που σε απογειωνουν κια σε συγκινούν γιατι η τάξη σου θα είναι τα παιδια σου...!Μετα βεβαια από τα βιολογικά σου!ότι διαδικαστικα χρειαστεις στείλε μου μνμ για να σε βοηθησω !
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!! να εισαι καλα!!!επιτελους μετα απο τοση αγωνια!εσυ πως τα πας????καλη συνεχεια!και κοριτσια τελικα η υπομονη ειναι αρετη!μην απογοητευεστε!σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δωσατε!!!!!!!