0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι που δεν έχω καταλάβει; Αν κάποιος δώσει στον επόμενο διαγωνισμό και γράψει χειρότερα από το 2009 μπορεί να επιλέξει να κρατήσει τη βαθμολογία που είναι ψηλότερη;
εγώ ακόμα δεν κατάλαβα.. με έχουν καλέσει για 14 ώρες/εβδομάδα φέτος. ως το τέλος της χρονιάς τι θα έχω μαζέψει? και πως ακριβώς προστίθενται αυτά στην βαθμολογία που έχεις από προηγούμενο ΑΣΕΠ? π.χ. πες πως έχεις γράψει μέσο όρο 75, τι θα πρόσθετα εγώ σ'αυτό? διαφωτίστε με βρε παιδιά, γιατί έχω μπερδευτεί πολύ κι έχω μεγάλο άγχος τι να κάνω φέτος!
ρωτάω για φέτος μόνο. από τις προηγούμενες 4 χρονιές ως ωρομίσθια έχω στον ενιαίο πίνακα διορισμών καθαρή προυπηρεσία γύρω στο 8 αν θυμάμαι καλά.. οπότε τι να υπολογίσω??
ΛΩΡΑ πως το βγάζεις αυτό το 4,5?
Ρε παιδιά όταν προσληφθεί ένας ή μία με μηδενική προϋπηρεσία του χρόνου θα βρίσκεται πάλι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας; Είναι λογικό αυτό;[/quoteΕύλογη απορία...
Ρε παιδιά όταν προσληφθεί ένας ή μία με μηδενική προϋπηρεσία του χρόνου θα βρίσκεται πάλι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας; Είναι λογικό αυτό;