*

Αποστολέας Θέμα: Τελικά κλείδωσαν οι πίνακες?  (Αναγνώστηκε 34589 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
Απ: Τελικά κλείδωσαν οι πίνακες?
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 08:16:04 am »
1. εφόσον γίνει ασεπ, η φετινή προϋπηρεσία θα μετρήσει. Οι πίνακες κλείδωσαν για τους διορισμούς μέσω προϋπηρεσίας, το περίφημο 40%
2. διαγωνισμός θα αργήσει να γίνει κι αν γίνει οι θέσεις θα είναι πολύ λίγες. Δε βλέπετε που εδώ δε διόρισε τους φετινούς διοριστέους;
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:40 »

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 08:39:07 am »
Άντε και κλείδωσαν οι πίνακες. Γιατί τότε κάθε βδομάδα ανανεώνονται; Ήδη εγώ έχω πάει τέσσερεις θέσεις κάτω στο δικό μας πίνακα...

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 08:55:11 am »
Άντε και κλείδωσαν οι πίνακες. Γιατί τότε κάθε βδομάδα ανανεώνονται; Ήδη εγώ έχω πάει τέσσερεις θέσεις κάτω στο δικό μας πίνακα...

Γιατί έχουν κλειδώσει μόνο ως προς την προϋπηρεσία
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος pd

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 01:06:26 pm »
η προυπηρεσια δεν ειναι που σε παει  ψηλα, τι για μερικους ανανεωνεται και για μερικους οχι ? και γιατι αλλο δηλ . μειναν ανοιχτοι ? για εξηγησε μας καλυτερα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:40 »

Αποσυνδεδεμένος p.b

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 02:27:22 pm »
Συγνωμη αλλα να διευκρινισω κατι;σε περιπτωση που δεν γινει ασεπ τα επομενα 3 χρονια(πολυ πιθανο σεναριο)αυτο αυτοματα δινει προβαδισμα σε οσους ηδη ειναι στο πινακα των αναπληρωτων και εχουν δωσει ασεπ τις προηγουμενες χρονιες εφοσον υποθετικα παντα οι προσληψεις θα γινονται απο αυτους κ οχι απο αυτουσ που εχουν μηδενικη προυπηρεσια-καμμια συμμετοχη σε ασεπ;το αντιλαμβανομαι σωστα;

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 02:44:18 pm »
Συγνωμη αλλα να διευκρινισω κατι;σε περιπτωση που δεν γινει ασεπ τα επομενα 3 χρονια(πολυ πιθανο σεναριο)αυτο αυτοματα δινει προβαδισμα σε οσους ηδη ειναι στο πινακα των αναπληρωτων και εχουν δωσει ασεπ τις προηγουμενες χρονιες εφοσον υποθετικα παντα οι προσληψεις θα γινονται απο αυτους κ οχι απο αυτουσ που εχουν μηδενικη προυπηρεσια-καμμια συμμετοχη σε ασεπ;το αντιλαμβανομαι σωστα;

Σωστή η απορία σου. Στείλε email στην Α.Δ. ακόμα πες της εγώ που δεν είμαι άριστος στον ασεπ δεν είμαι καλός εκπαιδευτικός για το δημόσιο σχολειο;

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 09:54:20 pm »

Προσλήψεις;;; Αν εννοείς απλά αναπληρωτές, από τον ίδιο πίνακα...

Συνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 02:31:51 am »
η προυπηρεσια δεν ειναι που σε παει  ψηλα, τι για μερικους ανανεωνεται και για μερικους οχι ? και γιατι αλλο δηλ . μειναν ανοιχτοι ? για εξηγησε μας καλυτερα
Έμειναν ανοιχτοί για μεταβολές που έχουν να κάνουν με απόκτηση παιδαγωγικής επάρκειας (είτε μέσω ΑΣΠΑΙΤΕ, είτε μέσω αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών), ειδικές κατηγορίες (για λόγους υγείας, πολύτεκνοι, απολυμένοι από ιδιωτική εκπαίδευση ΙΔΑΧ) και εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων. Σε καθεμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις προκύπτουν αλλαγές στη σειρά των πινάκων, αλλά η απόκτηση νέας προυπηρεσίας μετά την 1-7-2010 δεν επιφέρει καμία μεταβολή. Σωστά geok_salonika;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 11, 2010, 02:38:31 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 08:04:29 am »
Όχι.. αν δεν γίνει ΑΣΕΠ δεν μπορεί να συνυπολογισθεί το μεταπτυχιακό και να ανέβει θέσεις κάποιο άτομο στους πίνακες αναπληρωτών!

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 10:43:45 am »
Όχι.. αν δεν γίνει ΑΣΕΠ δεν μπορεί να συνυπολογισθεί το μεταπτυχιακό και να ανέβει θέσεις κάποιο άτομο στους πίνακες αναπληρωτών!
Ο Lasid αναφέρει τα μεταπτυχιακά που δίνουν παιδαγωγική επάρκεια. Αυτά τον αλλάζουν.

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 11:31:14 am »
Ο Lasid αναφέρει τα μεταπτυχιακά που δίνουν παιδαγωγική επάρκεια. Αυτά τον αλλάζουν.

Όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου για αναπλήρωση και ρώτησα για το μεταπτυχιακό μου (είμαι επιτυχούσα ΑΣΕΠ-όχι διοριστέα) μου είπαν πως δεν μπορώ να το υποβάλω..Αυτό θα αρχίσει να γίνεται με την εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου, που περιλαμβάνει ξένες γλώσσες, ecdl κτλ. μετά και τον νέο ασεπ! Έχει κανείς κάποια νεότερη πληροφόρηση;

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 11:46:50 am »
η προυπηρεσια δεν ειναι που σε παει  ψηλα, τι για μερικους ανανεωνεται και για μερικους οχι ? και γιατι αλλο δηλ . μειναν ανοιχτοι ? για εξηγησε μας καλυτερα
Έμειναν ανοιχτοί για μεταβολές που έχουν να κάνουν με απόκτηση παιδαγωγικής επάρκειας (είτε μέσω ΑΣΠΑΙΤΕ, είτε μέσω αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών), ειδικές κατηγορίες (για λόγους υγείας, πολύτεκνοι, απολυμένοι από ιδιωτική εκπαίδευση ΙΔΑΧ) και εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων. Σε καθεμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις προκύπτουν αλλαγές στη σειρά των πινάκων, αλλά η απόκτηση νέας προυπηρεσίας μετά την 1-7-2010 δεν επιφέρει καμία μεταβολή. Σωστά geok_salonika;

Σωστά. Το ανέφερε και στις τελευταίες σελίδες της εγκυκλίου των αναπληρωτών
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 08:35:55 am »
Ακριβώς! Δε μπορείς να καταθέσεις κανένα μεταπτυχιακό ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ καθώς δνε υπάρχει πουθενά στην αίτηση αναπληρωτών κάτι για το μεταπτυχιακό. Το μεταπτυχιακό το καταθέτεις μόνο πριν γίνει ΑΣΕΠ στην αίτηση όπου υπάρχει ειδικό κομμάτι που αναφέρεται στα μεταπτυχιακά! Δηλαδή και πριν ΄τον προηγούμενο ΑΣΕΠ το μεταπτυχ. το κατέθετε κάποιος όχι όποτε το τελείωνε αλλά κάθε δύο χρόνια πριν γίνει ΑΣΕΠ. Αρα, μπούρδες ότι το μεταπτυχιάκό σε ανεβάζει στον πίνακα των αναπληρωτών!

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 08:56:54 pm »
Ακριβώς! Δε μπορείς να καταθέσεις κανένα μεταπτυχιακό ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ καθώς δνε υπάρχει πουθενά στην αίτηση αναπληρωτών κάτι για το μεταπτυχιακό. Το μεταπτυχιακό το καταθέτεις μόνο πριν γίνει ΑΣΕΠ στην αίτηση όπου υπάρχει ειδικό κομμάτι που αναφέρεται στα μεταπτυχιακά! Δηλαδή και πριν ΄τον προηγούμενο ΑΣΕΠ το μεταπτυχ. το κατέθετε κάποιος όχι όποτε το τελείωνε αλλά κάθε δύο χρόνια πριν γίνει ΑΣΕΠ. Αρα, μπούρδες ότι το μεταπτυχιάκό σε ανεβάζει στον πίνακα των αναπληρωτών!

Εγώ νομίζω πως απλά βάζεις τικ στο κουτάκι παιδαγωγική επάρκεια όταν συμπληρώνεις την αίτηση για αναπληρωτής και στη συνέχεια προσκομίζεις και το μεταπτυχιακό...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182819
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)