0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μια και μιλάτε για το αν θα πάρουμε τα φετινά μόρια μπορεί να διαφωτίσει αν ξέρει κανείς γιατί εφόσον δεν λαμβάνονται υπόψιν τα μόρια μας κάθε φορά που γίνεται ανανέωση του πίνακα αναπληρωτών αλλάζει η σειρά μου; Πώς γίνεται αυτό; ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
Ευχαριστώ πάρα πολύ. απλά δεν ήξερα τι συνέβαινε και όσους ρωτούσα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.
στη αλληλογραφία του σχολείου που είμαι ήρθε ένα ψήφισμα (2/2) από την ολμέ που ζητούσε από την υπουργό να ανοίξουν οι πίνακες.
Αυτό που λες συνάδελφε είναι πολύ σωστό .Πάρα πολλοί αρνήθηκαν πρόσληψη με βάση το νέο νόμο και τώρα ποιος μας κατοχυρώνει ; Είναι γελοίοι οι τύποι στο υπουργείο ...Από την άλλη και αυτοί που πήγαν αναπληρωτές κρίμα είναι να μην έχουν την προυπηρεσία τους .Γιατί η ηλίθια έκανε λόγο για προυπηρεσία και είπε ότι δεν ισχύει μου λέτε ; Και να σας πω το τραγικό ; Από ότι πληροφορήθηκα η Τρόικα ΘΕΛΕΙ να ισχύουν οι προυπηρεσίες και μάλιστα αυτό θα είναι και στα κριτήρια αξιολόγησης τους για τις απολύσεις .
πέρα από το αν συμφωνεί κανείς με το σκεπτικό της άρνησης ανάληψης υπηρεσίας ή της μη υποβολής αίτησης πρόσληψης ως αναπληρωτής ή τον περιορισμό στη δήλωση περιοχών προτίμησης, το να περιμένεις ότι θα πάει το υπουργείο κάποιος στα δικαστήρια επειδή αθέτησε την υπόσχεσή του είναι αστείο το λιγότερο,εδώ τις πληρωμένες εισφορές δεκαετιών περικόπτουν για εξοικονόμηση χρημάτων!πιστεύω ακράδαντα ότι,καθώς δε θα διενεργηθεί δ/σμός για αρκετά χρόνια ακόμα,κάποια στιγμή θα ενοποιήσουν τους πίνακες-ενιαίο και αναπληρωτών-και θα ενσωματώσουν επιτυχία ασεπ,προϋπηρεσία και λοιπά προσόντα.Όλα είναι θέμα βούλησης και σχεδιασμού.το αν διαπράττεται αδικία ή όχι δεν είχε προβληματίσει το υπουργείο όταν καταργούσε την επετηρίδα και προέβλεπε ρυθμίσεις για πολύ μικρό αριθμό εγγεγραμμένων.τουλάχιστον τώρα,δεν αρνήθηκε σε κανέναν την ανάληψη υπηρεσίας ως αναπληρωτής,ο καθένας επέλεξε αν τον συμφέρει ή όχι.είμαι βέβαιος ότι στην κατηγορία που συζητάμε το κριτήριο ήταν ότι η μη προσμέτρηση προϋπηρεσίας δε συμφέρει όσους με το νέο σύστημα ένιωθαν αποκλεισμένοι-για ευνόητους λόγους.