0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορίστε λοιπόν το άνοιξα εγώ ,γιατί πιστεύω ότι στο τέλος θέλουν δε θέλουν θα μας πάρουν για τους εξης λόγους :1ο η τρίτη φάση έγινε πολύ κοντά με την β αυτό σημαίνει ότι κενά υπήρχαν .Από την άλλη σε δύο διευθύνσεις που έριξα μια ματιά στα κενά διαπίστωσα ότι υπήρχαν 16 ώρες ακάλυπτες .Μήπως ,λέω, αρχίζει σιγά σιγά να φαίνονται οι συντάξεις ; Επίσης τόσοι και τόσοι ωρομίσθιοι πέρυσι και θα σταματήσουν εδώ ;Ερωτήματα που χρήζουν φιλολογικής απάντησης .Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Κάτσε να δεις στο τέλος πόσους θα πάρει Στέλιο. Αλήθεια στα Γιάννενα τελείωσες ;Ιωάννα ένα εκκαθαρισμένο σύντομα αν μπορείς φυσικά .Σε παρακαλούμεεεε
Πάντως δεν ξέρω για σας αλλά σε 'μας (ΠΕ03) ήδη έχει κάνει ρεκόρ 5-ετίας (τουλάχιστον) σε αριθμό αναπληρωτών..Αυτό θα πει σωστή διαχείριση κενών: βάζουμε αναπληρωτές εκεί που έπρεπε να έχουμε μονίμους
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 15, 2010, 04:22:13 pmΚάτσε να δεις στο τέλος πόσους θα πάρει Στέλιο. Αλήθεια στα Γιάννενα τελείωσες ;Ιωάννα ένα εκκαθαρισμένο σύντομα αν μπορείς φυσικά .Σε παρακαλούμεεεεΓια μας τους Μαθηματικούς, από το 2007 που έχω στοιχεία,ο αριθμός 349 που φτάσαμε σήμερα (χωρίς την ειδική αγωγή) είναι ρεκόρ! (σε σύνολο ανά έτος)Πάμε για μαζικούς διορισμούς το καλοκαίρι!ΥΓ Μαθηματικό Ιωαννίνων 1991-97
Είμαι γουρλού και μόλις είδα ότι δεν έχουν καλυφθεί κανα δυο κενάκια .Είδες Ελπίδα η