0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:55:46 pmΠαράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:53:51 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:47:15 pm Συνάδελφοι η τακτική που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας είναι η ακόλουθη... Για παράδειγμα....1ο Λύκειο Αχαρνών 15 ώρες... 2ο Λύκειο Αχαρνών... 6 ώρες... Θέση λοιπόν για έναν αναπληρωτή...δεν σπάνε το κενό όπως έκαναν μέχρι τώρα...Με αυτόν τον τρόπο δεν παίρνει ΑΜΩ ούτε ωρομίσθιο... Αυτό έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα... Θεωρώ ότι θα πάρει ΑΜΩ ή ωρομίσθιο στην περίπτωση που στον Πειραιά για παράδειγμα θα υπάρχει 1 μόνο κενό με 4 ώρες που δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο σχολείο... Αυτό που σας λέω δεν είναι η γνώμη μου αλλά αυτό που παρατήρησα σε αυτές τις 3 φάσεις αναπληρωτών... Αναφέρομαι πάντα βέβαια στους φιλολόγους... Το ίδιο παρατήρησα και στην Ανατολική Αττική που παρουσιάστηκα σήμερα... Καλή δύναμη... θα πάνε όλα καλά! Σε ευχαριστώ! Και σε εσένα?...........?...................!!!Καλή αρχή λοιπόν.Είμαι αρκετά πίσω - δεν περιμένω και πολλά για εφέτος, περίπου κοντά στο 140 στον εκκαθαρισμένο της Ιωάννας μετά τη γ' φάση.
Παράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:53:51 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:47:15 pm Συνάδελφοι η τακτική που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας είναι η ακόλουθη... Για παράδειγμα....1ο Λύκειο Αχαρνών 15 ώρες... 2ο Λύκειο Αχαρνών... 6 ώρες... Θέση λοιπόν για έναν αναπληρωτή...δεν σπάνε το κενό όπως έκαναν μέχρι τώρα...Με αυτόν τον τρόπο δεν παίρνει ΑΜΩ ούτε ωρομίσθιο... Αυτό έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα... Θεωρώ ότι θα πάρει ΑΜΩ ή ωρομίσθιο στην περίπτωση που στον Πειραιά για παράδειγμα θα υπάρχει 1 μόνο κενό με 4 ώρες που δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο σχολείο... Αυτό που σας λέω δεν είναι η γνώμη μου αλλά αυτό που παρατήρησα σε αυτές τις 3 φάσεις αναπληρωτών... Αναφέρομαι πάντα βέβαια στους φιλολόγους... Το ίδιο παρατήρησα και στην Ανατολική Αττική που παρουσιάστηκα σήμερα... Καλή δύναμη... θα πάνε όλα καλά! Σε ευχαριστώ! Και σε εσένα?...........?...................!!!Καλή αρχή λοιπόν.
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:47:15 pm Συνάδελφοι η τακτική που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας είναι η ακόλουθη... Για παράδειγμα....1ο Λύκειο Αχαρνών 15 ώρες... 2ο Λύκειο Αχαρνών... 6 ώρες... Θέση λοιπόν για έναν αναπληρωτή...δεν σπάνε το κενό όπως έκαναν μέχρι τώρα...Με αυτόν τον τρόπο δεν παίρνει ΑΜΩ ούτε ωρομίσθιο... Αυτό έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα... Θεωρώ ότι θα πάρει ΑΜΩ ή ωρομίσθιο στην περίπτωση που στον Πειραιά για παράδειγμα θα υπάρχει 1 μόνο κενό με 4 ώρες που δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο σχολείο... Αυτό που σας λέω δεν είναι η γνώμη μου αλλά αυτό που παρατήρησα σε αυτές τις 3 φάσεις αναπληρωτών... Αναφέρομαι πάντα βέβαια στους φιλολόγους... Το ίδιο παρατήρησα και στην Ανατολική Αττική που παρουσιάστηκα σήμερα... Καλή δύναμη... θα πάνε όλα καλά! Σε ευχαριστώ! Και σε εσένα?...........?...................!!!Καλή αρχή λοιπόν.
Συνάδελφοι η τακτική που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας είναι η ακόλουθη... Για παράδειγμα....1ο Λύκειο Αχαρνών 15 ώρες... 2ο Λύκειο Αχαρνών... 6 ώρες... Θέση λοιπόν για έναν αναπληρωτή...δεν σπάνε το κενό όπως έκαναν μέχρι τώρα...Με αυτόν τον τρόπο δεν παίρνει ΑΜΩ ούτε ωρομίσθιο... Αυτό έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα... Θεωρώ ότι θα πάρει ΑΜΩ ή ωρομίσθιο στην περίπτωση που στον Πειραιά για παράδειγμα θα υπάρχει 1 μόνο κενό με 4 ώρες που δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο σχολείο... Αυτό που σας λέω δεν είναι η γνώμη μου αλλά αυτό που παρατήρησα σε αυτές τις 3 φάσεις αναπληρωτών... Αναφέρομαι πάντα βέβαια στους φιλολόγους... Το ίδιο παρατήρησα και στην Ανατολική Αττική που παρουσιάστηκα σήμερα... Καλή δύναμη... θα πάνε όλα καλά!
Σήμερα παρουσιάστηκα στην Ροδόπη. Είχαν μόνο ένα ολόκληρο κενό κι έτσι ήμουν το μόνο άτομο που κάλεσαν εκεί. Στη Ροδόπη απ'όσο μου είπαν, δεν έχει άλλα κενά. στην Ξάνθη όμως που ρώτησα, μου είπαν ότι έχουν κενά, απλά το υπουργείο δεν τους έστειλε κανένα άτομο στη γ' φάση!
Από αυτά λοιπόν συμπεραίνουμε ότι εμείς που έχουμε 140 περίπου στον εκκαθαρισμένο δεν έχουμε καμία ελπίδα φέτος ,δεν πειράζει του χρόνου και μετά ΑΣΕΠ . :'(Αν δεν έχουμε βρει ωστόσο κάτι καλύτερο να κάνουμε ....
Παράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:57:50 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:55:46 pmΠαράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:53:51 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 18, 2010, 06:47:15 pm Συνάδελφοι η τακτική που ακολουθεί το Υπουργείο Παιδείας είναι η ακόλουθη... Για παράδειγμα....1ο Λύκειο Αχαρνών 15 ώρες... 2ο Λύκειο Αχαρνών... 6 ώρες... Θέση λοιπόν για έναν αναπληρωτή...δεν σπάνε το κενό όπως έκαναν μέχρι τώρα...Με αυτόν τον τρόπο δεν παίρνει ΑΜΩ ούτε ωρομίσθιο... Αυτό έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα... Θεωρώ ότι θα πάρει ΑΜΩ ή ωρομίσθιο στην περίπτωση που στον Πειραιά για παράδειγμα θα υπάρχει 1 μόνο κενό με 4 ώρες που δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο σχολείο... Αυτό που σας λέω δεν είναι η γνώμη μου αλλά αυτό που παρατήρησα σε αυτές τις 3 φάσεις αναπληρωτών... Αναφέρομαι πάντα βέβαια στους φιλολόγους... Το ίδιο παρατήρησα και στην Ανατολική Αττική που παρουσιάστηκα σήμερα... Καλή δύναμη... θα πάνε όλα καλά! Σε ευχαριστώ! Και σε εσένα?...........?...................!!!Καλή αρχή λοιπόν.Είμαι αρκετά πίσω - δεν περιμένω και πολλά για εφέτος, περίπου κοντά στο 140 στον εκκαθαρισμένο της Ιωάννας μετά τη γ' φάση.Σου εύχομαι το καλύτερο.... Και κυρίως την υγεία μας!!!
Ναι και θα είναι ΑΚΩ απ΄ ότι κατάλαβα , γιατί την ονόμασε τελευταία φάση αναπληρωτών γενικότερα χωρίς να διευκρινίζει τι αναπληρωτές .Μάλλον μετά θα ακολουθήσουν οι ΑΜΩ .
Άκουσα στο κανάλι της