0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πιστοποιητικο υγειας ισχύει για τρια χρόνια. Άμα έχεις δουλεψει ωρομίσθιος ή αναπλήρωτης τα δύο προηγούμενα χρόνια και έχεις βγάλει δεν χρειάζεται. Φωτοτυπία του πιστοποιητικού που έχεις και επικύρωση στο ΚΕΠ. Δεν γίνεται να ακτινοβολήσε συνεχώς.
Προσωπική μου πάντα εκτίμηση είναι ότι θα πάρει πολύ λίγους .Άλλωστε τα κενά τα εξαφάνισαν ???Και έχω την εντύπωση πως δε θα πάρουν ούτε αμω ή αν θα πάρουν θα είναι μετά τα Χριστούγεννα :'(Ας μείνουμε φέτος άνεργοι και του χρόνου θα δοκιμάσουμε τη χαρά της αναπλήρωσης .
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:03:59 pmΠροσωπική μου πάντα εκτίμηση είναι ότι θα πάρει πολύ λίγους .Άλλωστε τα κενά τα εξαφάνισαν ???Και έχω την εντύπωση πως δε θα πάρουν ούτε αμω ή αν θα πάρουν θα είναι μετά τα Χριστούγεννα :'(Ας μείνουμε φέτος άνεργοι και του χρόνου θα δοκιμάσουμε τη χαρά της αναπλήρωσης .αν έγινες και εσύ Ντίνα απαισιόδοξη,πως να νιωθω κι εγώ που σκέφτομαι 9 στις 10 αρνητικά?Μάλλον πρέπει να πάψουμε να περιμένουμε.Οσο για του χρόνου,φοβαμαι μην πάρει ακόμη πιο λίγους....να βάλουμε τον Πίκο Απικο να βρει τι γίναν τα κενά...ναι ειμαι μια μαμα αργοσχολη που βλέπω με το γιο μου φρουτοπία τα πρωινά...ναι ειμαι ανεργη και εγώ κυρία Διαμαντοπούλου μαζί με χιλιαδες άλλους...
μακαρι!!!! αν και με ολα αυτα που ακουω χλωμο να το προσεγγιζουμε...