0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το μεταφράσει κάποιος αυτό παρακαλώ....http://www.alfavita.gr/test_foto/alfavi1053.jpg
Ειμαι καθηγητης Φυσικης Αγωγης.Εχω πτυχιο 1991 2 επιτυχιες στον ασεπ και 29,5 μορια προυπηρεσιας μετα απο 9 χρονια ωρομισθιας σε δημοτικα και γυμνασια απο το 2002 και ειμαι στο νο 22 του πινκα διορισμου 24+ασεπ.Και ως εκ θαυματος... μετα απο μεγαλη προσπαθεια που εκανε τον τελευταιο χρονο το υπουργειο μας...φετος ειμαι ΑΝΕΡΓΟΣ..Συγχαρητηρια..τα καταφερατε..Ακουω και διαβαζω λεει οτι θα παρετε δασκαλους στα ολοημερα με πτυχια ακομα και 2010 να πετανε μπαλες στους μαθητες που απεγνωσμενα κραυγαζουν να βγουν απο την ταξη για να κανουν μαθημα φυσικης αγωγης.Αληθεια θα μας αντικαταστησετε με δασκαλους?Πργματικα πρωτοποριακο.Η φυσικη αγωγη κυρια Υπουργε ειναι βασικος αξονας βελτιωσης της ανθρωπινης ζωης και προσωπικοτητας και υγειας πανω απο ολακαι δεν μπορει να απαξιωθει απο κανενα υπουργειο.
Συνάδελφοι καλημέρα είμαι γυμναστής με 28 μόρια στον ενιαίο πίνακα.Δυστηχώς όσοι ελπίζουν να προσληφθούν ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (παλιός ωρομίσθιος) ας το ξεχάσουν διότι μετά από τηλέφωνο που έκανα στο Τμήμα Πρωτοβάθμις του Υπουργείου έμαθα το εξείς¨Σε ερώτησή μου γιατί έχουμε φτάσει 15 Οκτώμβρη και ακόμα σε όλη τν Ελλάδα δεν έχει προσληφθεί όυτε ένας αναπληρωτής μ.ω. (εφόσον τα κενά στα ολοήμερα υπάρχουν), πήρα την ακόλουθη απάντησηόντως παραδέχτηκαν ότι υπάρχουν κενά όμως είπαν ότι αυτά έχουν καληφθεί από μόνιμους κάποια, όσα δεν καλύφθηκαν θα περιμένουν να καλυφθούν (θα περιμένουν έτσι αόριστα) να πάνε οι πλεονάζοντες από την δευτεροβάθμια οι οποίοι όπως μου είπε αρνούνται πρός το παρόν να πάνε και το Υπουργείο περιμένει να δει τι θα κάνει με αυτούς.Αλλά το πιο σημαντικό που έμαθα είνει το ακόλουθοΣε ερώτησή μου ότι απο διάφορες συζητήσεις ακούγεται ότι την γυμναστική την κάνουν οι δάσκαλοι στα ολοήμερα η υπάλληλος παραδέχτηκε ότι είναι αλήθεια και ότι αυτό το αναφέρει και ο νόμος 33τόσο (δεν θυμάμαι) που αναφέρει ότι ο δάσκαλος μπορεί να κάνει φυσική αγωγή,εικαστικά δηλαδή δευτερεύουσα μαθήματα.όταν ρώτησα την υπάλληλο καλά αφού το λέει ο νόμος τοτε γιατί τα περασμένα χρόνια πέρναν ωρομίσθιους φυσικής αγωγής στα ολοήμερα μου απάντησε ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟς ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΌΤΙ ΚΑΚΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ