0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, παιδιά!Έχω μια απορία: ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι αναπληρωτής και τον καλούν στην ασπαιτε. Τι κάνει? Σε περίπτωση που παραιτηθεί από αναπληρωτής, αν θυμάμαι καλά στην εγκύκλιο έγραφε, οτι διαγράφεται απο τον πίνακα για 2 χρόνια. Κάνω λάθος?Επίσης, αφού ο πίνακας κλείδωσε, έχοντας παιδαγωγικό θα αλλάξει η σειρά?Γρίφος!!
Παράθεση από: auto στις Οκτωβρίου 15, 2010, 07:08:04 pmΚαλησπέρα, παιδιά!Έχω μια απορία: ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι αναπληρωτής και τον καλούν στην ασπαιτε. Τι κάνει? Σε περίπτωση που παραιτηθεί από αναπληρωτής, αν θυμάμαι καλά στην εγκύκλιο έγραφε, οτι διαγράφεται απο τον πίνακα για 2 χρόνια. Κάνω λάθος?Επίσης, αφού ο πίνακας κλείδωσε, έχοντας παιδαγωγικό θα αλλάξει η σειρά?Γρίφος!!Κάνε πρώτα μια αίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ για να πάρεις μεταγραφή στην βολικότερη περιοχή. Μπορεί να το εγκρίνουν.Π.χ. μπήκες ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνα, αλλά πήγες αναπληρωτής στο Ηράκλειο. Κάνεις αίτηση μεταγραφής για την ΑΣΠΑΙΤΕ Ηρακλείου.Και καλά απαγορεύεται, αλλά έχει γίνει (στάνταρ)Για το τι μέλλει γεννέσθαι γενικώς με τους κλειδωμένους πίνακες, όταν μάθεις περισσότερα πες μας κι εμάς...
Παράθεση από: kripintiris στις Οκτωβρίου 15, 2010, 07:19:23 pmΠαράθεση από: auto στις Οκτωβρίου 15, 2010, 07:08:04 pmΚαλησπέρα, παιδιά!Έχω μια απορία: ας υποθέσουμε ότι κάποιος είναι αναπληρωτής και τον καλούν στην ασπαιτε. Τι κάνει? Σε περίπτωση που παραιτηθεί από αναπληρωτής, αν θυμάμαι καλά στην εγκύκλιο έγραφε, οτι διαγράφεται απο τον πίνακα για 2 χρόνια. Κάνω λάθος?Επίσης, αφού ο πίνακας κλείδωσε, έχοντας παιδαγωγικό θα αλλάξει η σειρά?Γρίφος!!Κάνε πρώτα μια αίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ για να πάρεις μεταγραφή στην βολικότερη περιοχή. Μπορεί να το εγκρίνουν.Π.χ. μπήκες ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνα, αλλά πήγες αναπληρωτής στο Ηράκλειο. Κάνεις αίτηση μεταγραφής για την ΑΣΠΑΙΤΕ Ηρακλείου.Και καλά απαγορεύεται, αλλά έχει γίνει (στάνταρ)Για το τι μέλλει γεννέσθαι γενικώς με τους κλειδωμένους πίνακες, όταν μάθεις περισσότερα πες μας κι εμάς...Αυτο με την αίτηση μεταγραφής το έχεις δεί να γίνεται ή το έχεις ακούσει;
Δεν μπορεις ταυτοχρονα να εισαι αναπληρωτης(πχ σε πρωτοβαθμια) και να παρακολουθεις και μαθηματα ασπαιτε;
Σε έχουν πάρει ήδη αναπληρωτή; Αν περνάς σίγουρα ΑΣΠΑΙΤΕ και δεν υπάρχει περίπτωση να εργαστείς στο ίδιο μέρος και ως αναπληρωτής (αν δε σε έχουν καλέσει ακόμα) έχεις τη δυνατότητα να αποσύρεις την αίτησή σου για αναπληρωτής χωρίς κυρώσεις. Αν σε έχουν ήδη καλέσει έχω την εντύπωση ότι ισχύει αυτό: http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/03-01-12-dieykriniseis-gia-toys-anaplirotes-ekpaideytikoys-poy-epilegontai-gia-foitisi-stin-aspaite.html