0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθεσ πληρωθηκα για τοννοεμβριο και μου εβαλαν ακριβως τα μισα λεφτα.ξερει κανεις τι γινεται ?μηπωσ μας πληρωνουν 15θημερο?
Παράθεση από: s93060 στις Νοεμβρίου 27, 2010, 04:48:11 pmχθεσ πληρωθηκα για τοννοεμβριο και μου εβαλαν ακριβως τα μισα λεφτα.ξερει κανεις τι γινεται ?μηπωσ μας πληρωνουν 15θημερο?NAI. Πληρωνόμαστε κάθε 15.
Παράθεση από: Blackrider στις Νοεμβρίου 27, 2010, 11:50:08 pmΠαράθεση από: s93060 στις Νοεμβρίου 27, 2010, 04:48:11 pmχθεσ πληρωθηκα για τοννοεμβριο και μου εβαλαν ακριβως τα μισα λεφτα.ξερει κανεις τι γινεται ?μηπωσ μας πληρωνουν 15θημερο?NAI. Πληρωνόμαστε κάθε 15.Δεν ισχύει αυτό στους αναπληρωτές..Εκτός αν άλλαξε κάτι...Εμας είχαν να μας πληρώσουν δύο μήνες και χτες (δύο εβδομάδες από τη μέρα πληρωμής μας)..ξαναπληρωθήκαμε για το Νοέμβριο-όλο το μισθό-...Τώρα τι παίζεται.....δεν ξέρω.....
έχει πληρωθεί κανείς από Α Αθήνας?
Παράθεση από: effie3s στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:43:23 amέχει πληρωθεί κανείς από Α Αθήνας?Εγώ.Α/θμια,2ο γραφείο.
Τι να πω Χριστίνα..Καλού κακού ας τσεκάρουμε και την 1η του μηνός μη γίνει κανένα μπέρδεμα και μας τα ζητάνε πίσω!! Στην Ελλάδα είμαστε!!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:42:07 amΤι να πω Χριστίνα..Καλού κακού ας τσεκάρουμε και την 1η του μηνός μη γίνει κανένα μπέρδεμα και μας τα ζητάνε πίσω!! Στην Ελλάδα είμαστε!!!Πάντως εγώ κοίταξα στην τράπεζα επειδή ήρθε στο σχολείο αυτό χαρτί που αναγράφει το μισθό κάθε μήνα. Και λέω για να ήρθε μπορεί και να πληρωθήκαμε. Ίσως θέλανε να ξεμπερδέψουνε απο μας της Α φάσης και να ασχοληθούν με όλες τις άλλες φάσεις όπου ακόμα συγκεντρώνουν στοιχεία. Εγώ θα θελα να ρωτήσω το εξής όμως: οι νυν αναπληρωτές και πρώην ωρομίσθιοι, τι ποσοστό του Δώρου Χριστουγέννων δικαιούνται; Σίγουρα θα πάρουμε και ένα ποσοστό από την περσινή ωρομισθία μας. Έχει υπολογίσει κανείς το ποσό; Και πότε το παίρνουμε αυτό;