0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίρνεις δώρο και από τον οαεδ-αν ήσουν περίπου 200 ευρώ-,από την περσινή δουλειά σου-περίπου 160 ευρώ-και φέτος νομίζω μας αναλογούν περίπου 250-300 ευρώ.Ο οαεδ πληρώνει γύρω στις 15/12 ενώ τα υπόλοιπα ανάλογα.Πάντως μέχρι τις 18,19/12 θα τα έχουμε πληρωθεί όλα...
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 12:50:23 pmΠαίρνεις δώρο και από τον οαεδ-αν ήσουν περίπου 200 ευρώ-,από την περσινή δουλειά σου-περίπου 160 ευρώ-και φέτος νομίζω μας αναλογούν περίπου 250-300 ευρώ.Ο οαεδ πληρώνει γύρω στις 15/12 ενώ τα υπόλοιπα ανάλογα.Πάντως μέχρι τις 18,19/12 θα τα έχουμε πληρωθεί όλα...Χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάποια διαδικασία για το δώρο του ΟΑΕΔ; Ρωτάω, γιατί, όταν πήγα να κάνω διακοπή, μου είπαν ότι ναι μεν δικαιούμαστε δώρο, αλλά θέλει, λέει, μια απίστευτη χαρτούρα και το ποσό είναι της τάξεως των 10-20 ευρώ. Ισχύει ή βλακείες μου έλεγαν;
όταν είχα πάει για διακοπή επιδόματος ανεργίας , είχα ρωτήσει αν δικαιούμαστε αναλογία δώρου Χριστουγέννων από οαεδ και μου είχαν πει οτι δικαιούμαστε δώρο Χριστουγέννων περίπου 250
Μακάρι! Γιατί, όταν άκουσα τα χαρτιά που θέλει, αποφάσισα ότι... προτιμώ να μείνω χωρίς δώρο.