0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως ειναι λεω εγω, απο την αλλαγη μισθολογικης κλιμακας .ποτε σε πηραν και ποσους μηνεσ προυπηρεσια ειχεσ ;
Παράθεση από: paralia1978 στις Ιουνίου 20, 2011, 04:07:42 pmμηπως ειναι λεω εγω, απο την αλλαγη μισθολογικης κλιμακας .ποτε σε πηραν και ποσους μηνεσ προυπηρεσια ειχεσ ;Οταν με προσέλαβαν (Νοέμβριο) είχα γύρω στους 7,5 μήνες προυπηρεσία. Πότε αλλάζει η μισθολογική κλίμακα?
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 20, 2011, 01:09:20 pmΕίμαι αμω εσπα και σημερα πήγα στην τράπεζα να δω τα ποσά που έχουν μπει και είδα ότι τον Απρίλιο είναι 30 ευρώ παραπάνω από το ποσό που έπαιρνα κάθε μήνα. Αυτό τι μπορεί να είναι ?Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημά μου?
Είμαι αμω εσπα και σημερα πήγα στην τράπεζα να δω τα ποσά που έχουν μπει και είδα ότι τον Απρίλιο είναι 30 ευρώ παραπάνω από το ποσό που έπαιρνα κάθε μήνα. Αυτό τι μπορεί να είναι ?
Καλησπέρα! Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο γραφείο της μισθοδοσίας για να ρωτήσω πότε θα μπουν τα χρήματα του Μαϊου και τι μου λένε............. μετά το καλοκαίρι θα μπούνε! Υπάρχει περίπτωση να αληθεύει κάτι τέτοιο ή απλά ήταν ανενημέρωτοι και δεν ήθελαν να με εξυπηρετήσουν ρωτώντας κάποιον πιο υπεύθυνο;
Παράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 20, 2011, 04:01:02 pmΠαράθεση από: ks10 στις Ιουνίου 20, 2011, 01:09:20 pmΕίμαι αμω εσπα και σημερα πήγα στην τράπεζα να δω τα ποσά που έχουν μπει και είδα ότι τον Απρίλιο είναι 30 ευρώ παραπάνω από το ποσό που έπαιρνα κάθε μήνα. Αυτό τι μπορεί να είναι ?Γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημά μου?Λογικά, όπως ειπαν κ οι συνάδερφοι, πρέπει να ανεβηκες ΜΚ. Εγώ ανέβηκα ΜΚ τον Απρίλη, αλλά μου είπαν ότι είναι 40 ευρώ παραπάνω όχι 30! Λετε να είναι λιγότερα για όσους πληρώνονται από το ΕΣΠΑ;
καλημέρα κι από 'μένα! Παίρνουμε αποζημείωση λόγω απόλυσης;
Παράθεση από: pupsi στις Ιουνίου 20, 2011, 01:54:17 pmκαλημέρα κι από 'μένα! Παίρνουμε αποζημείωση λόγω απόλυσης;Αποζημίωση για μη ληφθείσα άδεια.