*

Αποστολέας Θέμα: Με πήραν ΑΚΩ σε δύο ειδικότητες! Συνέπειες;  (Αναγνώστηκε 1644 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kshl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
Με πήραν ΑΚΩ σε δύο ειδικότητες! Συνέπειες;
« στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 08:48:11 pm »
Έχω ξεκινήσει ώς ΠΕ19 σε ολοήμερο με αναμορφωμένο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα ΠΕ19 (πληροφορική). Μόλις είδα ότι με  καλούν για ΠΕ12.05 (ηλεκτρολόγο μηχανικό). Έχω δικαίωμα ερπιλογής; Τι πρέπει να κάνω και ποιές οι συνέπειες σε κάθε περίπτωση; Ποιά ειδικότητα μου δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης άν συνεχίσει να ισχύει η προυπηρεσία; Πώς συγκρίνονται οι συνθήκες εργασίας μεταξύ τεχνικού λυκείου και δημοτικού, καθώς δέν έχω εμπειρία του πρώτου;

Ώς απόφοιτος ΑΕΙ θεωρώ τους απόφοιτους ΤΕΙ εν δυνάμει ισάξιους ή και καλύτερους σε κάθε επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Με πήραν ΑΚΩ σε δύο ειδικότητες! Συνέπειες;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:09:30 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:10:39 pm »
Έχω ξεκινήσει ώς ΠΕ19 σε ολοήμερο με αναμορφωμένο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα ΠΕ19 (πληροφορική). Μόλις είδα ότι με  καλούν για ΠΕ12.05 (ηλεκτρολόγο μηχανικό). Έχω δικαίωμα ερπιλογής; Τι πρέπει να κάνω και ποιές οι συνέπειες σε κάθε περίπτωση; Ποιά ειδικότητα μου δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης άν συνεχίσει να ισχύει η προυπηρεσία; Πώς συγκρίνονται οι συνθήκες εργασίας μεταξύ τεχνικού λυκείου και δημοτικού, καθώς δέν έχω εμπειρία του πρώτου;

To μόνο σίγουρο φίλε είναι πως στο λύκειο...ακόμη και τεχνικό...θα έχεις να ετοιμάσεις στο σπίτι αρκετή δουλειά για το μάθημά σου...στο δημοτικό το είδες φαντάζομαι ήση πως είναι πιο χαλαρά τα πράγματά από άποψης δυσκολίας μαθήματος...
Από κει και πέρα η προυπηρεσία δεν μετράει πλέον όπως μετρούσε...
Θα σου λεγα να πας στους πίνακες διορισμών και να δεις πόσους ΠΕ19 διόρισαν φέτος και αντίστοιχα πόσους ΠΕ12.05...για να έχεις μια εικόνα για το μέλλον στο θέμα διορισμών....
Οι ΠΕ19 πάντως νομίζω πως στους πίνακες είναι πιο πολλά άτομα...άρα μεγαλύτερος ανταγωνισμός και στον ΑΣΕΠ...εαν θεωρήσουμε πως θα βγουν οργανικές στο μέλλον και δεν μας πάρει η κατηφόρα για τα καλά...
Επίσης στο θέμα της ΑΣΠΑΙΤΕ...νομίζω πως απαιτείται και απ'τους ΠΕ12.5...αλλά πάλι θα σε συμβούλευα να πας να δεις τρους πίνακες της ΑΣΠΑΙΤΕ που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και να δεις πόσους ΠΕ19 και πόσους ΠΕ12.05 πήραν σε ΑΣΠΑΙΤΕ...βέβαια οι ΠΕ19 θα ήταν και περισσότεροι ως υποψήφιοι για την ΑΣΠΑΙΤΕ....
Απ'την άλλη πάλι...είναι σίγουρο πως κάθε χρόνο εξοικονομούνται περισσότερες πιστώσεις για αναπληρωτυές στην Α'θμια παρά στην
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:12:40 pm »
Ααααα...επίσης στο τεχνικό λύκειο τα πράγματα δεν είναι εύκολα...τα παιδιά είναι απ'τα πλέον ατίθασα και δεν τα ξεγελάς με ένα αυτοκολλητάκι για κάθε άριστα που θα πάρουν....
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:16:09 pm »
Παρόμοια περίπτωση με τη δική μου είναι και η δική σου.Προσλήφθηκα αναπληρώτρια δασκάλα, αρχικά, και μετά με προσέλαβαν αναπληρώτρια φιλόλογο.Στα γραφεία της περιοχής μου είπαν ότι αν παραμείνω στην πρώτη ειδικότητα δεν υπάγομαι στις κυρώσεις της εγκυκλίου.Αυτό,όμως, δεν μπορώ να σου το πω με βαβαιότητα, γιατί κι εγώ ακόμα το ψάχνω.Ίσως, πρέπει να τηλεφωνήσουμε στο Υπουργείο.Αν μαθεις κάτι, να πεις και σε μας.Λογικά, όμως, και αυτό είναι προσωπική εκτίμηση, αν απορρίψει κανείς τη δεύτερη αναπλήρωση δε γίνεται από δική του υπαιτιότητα, αφού ήδη εργάζεται στον ίδιο εργοδότη.Ενώ αν απέρριπτε την πρώτη για να πάει στη δεύτερη τότε θα υπαγόταν στις κυρώσεις.Καλύτερα, όμως, να ρωτήσουμε το Υπουργείο, γιατί μόνο υποθέσεις κάνουμε τώρα.
ΠΕ02 και ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:09:30 »

Αποσυνδεδεμένος kshl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 16, 2010, 09:21:47 pm »
Σου είπα πολλά,αλλά ελπίζω να βοήθησα....

Όχι απλά με βοήθησες, με κάλυψες πλήρως :) Προς το να συνεχίσω στο δημοτικό έκλεινα, απλά είχα την αμφιβολία μήπως μου διαφεύγει κάτι.

@EVANG μόλις μάθω κάτι νεότερο θα ποστάρω εδώ.
Ώς απόφοιτος ΑΕΙ θεωρώ τους απόφοιτους ΤΕΙ εν δυνάμει ισάξιους ή και καλύτερους σε κάθε επίπεδο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182729
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)