0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορεί κάποιος να μου δωσει λεπτομέρειες σχετικά με την ίδρυση κέντρου ξένων γλωσσών?έχω βρει τα κριτήρια καταλληλότητας αλλά αν ισχύουν τα περισσότερα φροντιστήρια είναι παράνομα. έχω βρει ένα χώρο αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω.ο χώρος θα πρέπει να χωριστεί σε αίθουσες και να διαμορφωθεί κατάλληλα. αλλά πόσες αίθουσες?πόσα παιδιά σε κάθε αίθουσα και πόσα χρήματα να παίρνω για κάθε τάξη?αν ξέρει κάποιος τι χαρτιά χρειάζονται,άδειες κτλ ας με διαφωτίσει.πραγματικά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι η μόνη διέξοδος...
στην περίπτωση οικοδιδασκαλίας και κόβωντας φυσικά αποδείξεις πηγαίνεις στο τεβε?είμαι στο ίκα ασφαλισμένη. ή πηγαίνει ανάλογα με το ποσό των αποδείξεων?
Παράθεση από: neni στις Νοέμβριος 04, 2010, 09:42:56 πμστην περίπτωση οικοδιδασκαλίας και κόβωντας φυσικά αποδείξεις πηγαίνεις στο τεβε?είμαι στο ίκα ασφαλισμένη. ή πηγαίνει ανάλογα με το ποσό των αποδείξεων?Από όσο γνωρίζω μπορεις να πάρεις απαλλαγή (ή εξαίρεση λέγεται) από τον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) και να κρατήσεις την ασφάλιση του ΙΚΑ.