0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η σειρά με τα οποία τα είπε στη ΝΕΤ γιατί τα άκουσα και εγώ είναι η εξής και όχι αυτή που γράφεις:1) οι υπάλληλοι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ που είναι δηλαδή ΙΔΑΧ (υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί και σε όλο το Δημόσιο είναι 35.000)2) όσοι δεν έχουν κλείσει την μονιμότητα των 2 ετών δηλαδή από το 2010 και μετά 3) Όσοι είναι αποσπασμένοιΑυτές τις τρεις κατηγορίες ανέφερε ακριβώς όπως τα γράφω. Δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοεί αποσπασμένους στο Δημόσιο. Αυτούς που είναι αποσπασμένοι από Οργανισμούς σε φορείς του Δημοσίου ή αυτούς που λείπουν από τις οργανικές τους? Εκτιμώ ότι εννοεί μάλλον το πρώτο.το παραθέτω,προσωπικά δεν το άκουσα αλλά προφανώς συζητιέται
ναι για απολύσεις και εφεδρείες,δεν το άκουσα εγώ απλά το παραθέτω σε περίπτωση που ξέρει κάποιος κάτι
Νομίζω οι τελευταίοι που θα απολυθούμε είμαστε οι εκπαιδευτικοί, και πόσο μάλλον αυτοί που διοριστήκαμε με ΑΣΕΠ. Υπάρχουν τόσοι άλλοι σε τόσες υπηρεσίες και οργανισμούς..και όλα αυτά του να μη μιλάμε για την τριετία γιατι πάλι καλα που έχουμε δουλειά είναι απλά για αποπροσανατολισμό.Η κατάργηση της τριετίας είναι κάτι που δικαιούμαστε..
Παράθεση από: sema στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 02:47:12 pmΝομίζω οι τελευταίοι που θα απολυθούμε είμαστε οι εκπαιδευτικοί, και πόσο μάλλον αυτοί που διοριστήκαμε με ΑΣΕΠ. Υπάρχουν τόσοι άλλοι σε τόσες υπηρεσίες και οργανισμούς..και όλα αυτά του να μη μιλάμε για την τριετία γιατι πάλι καλα που έχουμε δουλειά είναι απλά για αποπροσανατολισμό.Η κατάργηση της τριετίας είναι κάτι που δικαιούμαστε..ποιοι? να αποπροσανατολισουν ποιον? τον ανεργο? και να του πουν τί? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις!
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:11:17 pmΠαράθεση από: sema στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 02:47:12 pmΝομίζω οι τελευταίοι που θα απολυθούμε είμαστε οι εκπαιδευτικοί, και πόσο μάλλον αυτοί που διοριστήκαμε με ΑΣΕΠ. Υπάρχουν τόσοι άλλοι σε τόσες υπηρεσίες και οργανισμούς..και όλα αυτά του να μη μιλάμε για την τριετία γιατι πάλι καλα που έχουμε δουλειά είναι απλά για αποπροσανατολισμό.Η κατάργηση της τριετίας είναι κάτι που δικαιούμαστε..ποιοι? να αποπροσανατολισουν ποιον? τον ανεργο? και να του πουν τί? Δεν καταλαβαινω τι εννοεις!να αποπροσανατολίσουν αυτούς που δικαιούνται κατάργηση της τριετίας και να μην ασχολούνται με το αγώνα για καταργησή της, αλλά να φοβούνται αν 8α χάσουν τη δουλειά τους και να λένε παλι καλά που έχουμε και δουλειά και ποιος ασχολείται με την τριετία τώρα, και πολλά άλλα παρόμοια. η τριετία δε σχετίζεται με το αν έχουμε δουλειά ή όχι..προφανώς μιλάμε έχοντας δουλειά και την αδικία που εμείς υφιστάμεθα σε σχέση με τους άλλους που διορίστηκαν το 2009 με την ίδια προκήρυξη.Πολλοί συνάδελφοι μου στο σχολείο δεν ξερουν καν τι ειναι η τριετία!!!!