0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους. Διορίστηκα πέρυσι και συμμετείχα στην κίνηση των νεοδιορίστων (μάλιστα υπήρξα μία εκ των συντακτών της επιστολής). Με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι, παρά το γεγονός ότι η επιστολή στάλθηκε σχεδόν παντού, ότι ψηφίστηκε μάλιστα και επίσημα από κάποιες ΕΛΜΕ (τουλάχιστον από την ΕΛΜΕ στην οποία ανήκω), τίποτα δεν έγινε. Παντελής αδιαφορία από όλες τις πλευρές. Καθαρά προσωπικό μου συμπέρασμα, η ΟΛΜΕ ποσώς ενδιαφέρεται για το ζήτημα (μάλλον το έχει ήδη "πουλήσει"), οι παλαιότεροι συνάδελφοι αδιαφορούν, καθώς δυσκολεύονται -τουλάχιστον μέχρι πέρυσι που τα πράγματα δεν ήταν τόσο οριακά για όλους- να αντιληφθούν ότι η εν λόγω ρύθμιση μας/τους αγγίζει όλους με κάποιον τρόπο και έτσι... τίποτα ουσιαστικό και σοβαρό δεν έχουμε να περιμένουμε. Σαφώς και δε θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Ακόμη και σήμερα είμαι διατεθειμένη να κάνω και πάλι τον ίδιο κύκλο προσπαθειών. Έχω πάψει όμως να ελπίζω πως οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει (ειδικά τώρα που τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας φαίνονται τεράστια). Το δημόσιο σχολείο καταρρέει και εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές. Φιλική συμβουλή, επειδή αντιλαμβάνομαι πώς ακριβώς αισθάνεστε όσοι τώρα βρίσκεστε στην ίδια ακριβώς θέση που βρισκόμουν εγώ πέρυσι: κουράγιο, θετική διάθεση και, φυσικά, αγωνιστικότητα. Τα πράγματα είναι όσο δύσκολα θέλουμε εμείς να είναι. Κουράγιο σε όλους. Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε.
Έχεις απόλυτο δίκιο δεν πρέπει να επιτρέψουμε όμως ΚΑΜΙΑ απόλυση κανενός.Η κατάσταση χειροτερεύει και όμως έχω την αίσθηση ότι είμαστε δυστυχώς πολύ ανεκτικοί σε σημείο ανησυχητικό[/quotΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ 2010. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ 500ΧΛΜ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΛΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΑ 800 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ..... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ... ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΧΡΕΗ ΚΑι ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ 2011. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ!!