0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ράδιο αρβύλα βρε παιδιά?Το άκουσα με τα αυτάκια μου την Πέμπτη 22/12/11 στις ειδήσεις ραδιοφώνου άλλα και το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων...είναι ποτέ δυνατόν..εγώ πάλι θα πρότεινα να μην πιστεύουμε σε κάθε άσχετο υπάλληλο του υπουργείου που απαντάει στα τηλ.
καλησπερα συναδελφοι. θυμα της τριετιας κ εγω δυστυχως. να σας ρωτησω κατι, παντρευομαι τον ιουλιο(δεν μπηκα στην διαδικασια του πολιτικου πιο πριν γιατι υπεθετα οτι η τριετια δεν θα εσπαγε. μεγα λαθος βεβαια διοτι με αυτους που μας κυβερνανε ποτε δεν ξερεις), αν βγει το νομοθετικο πλαισιο που θα μου δινει κ εμενα δικαιωμα μεταθεσης θα μετρησει ενας πολιτικος γαμος μεχρι την δικη μας ληξη υποβολης αιτησεων? οποιος ξερει σιγουρα θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση.με τα μορια γαμου κ συνυπηρετησης εχω μεγαλες πιθανοτητες να πιασω ενα νομο κοντα, αλλιως του χρονου παλι ευχαριστω πολυ
όλες οι εγκύκλιοι μεταθέσεων ως τώρα ορίζουν ότι προσμετρώνται μόρια γάμου ( και άρα συνυπηρέτησης ) μόνο εφόσον ο γάμος τελεστεί ως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Επομένως αν παντρευτείς ( συγχαρητήρια παρ΄επιπτόντως) τον Ιούλιο τα μόρια δεν μπορούν να προσμετρηθούν.Εδώ μάλιστα προκύπτει και ένα άλλο πρόβλημα - αυτό της ίσης μεταχείρισης εν γένει ...δηλαδή όσοι έκαναν τις αιτήσεις τους φέτος, είχαν αυτό το δικαίωμα ως 30/11. Αν τώρα τελικά βγει η εγκλύκλιος και πχ έχει καταληκτική ημερομηνία για εσάς 31/1 και προσμετρηθούν μόρια γάμου για όσους παντρευτούν ως τότε, αυτό αδικεί τους προηγούμενους.... Εκτός αν υπολογίσουμε αναδρομικά και τα μόρια των προηγούμενων αιτήσεων....Τώρα βέβαια τι , πώς και πότε θα σκεφτούν οι ιθύνοντες νόες του υπουργείου.... είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Πάντως, ως σήμερα επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε άλλη από το δελτίο τύπου. Προσωπικά πάντως μου προκάλεσε εντύπωση ότι ενώ πιθανή έκδοση συμπληρωματικής εγκυκλίου διατυπώθηκε σαφώς στο δελτίο τύπου μετά τη συνάντηση με τη ΔΟΕ δεν έγινε αντίστοιχη αναφορά στη σημερινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ...είδωμεν!