*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία  (Αναγνώστηκε 122276 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία
« Απάντηση #518 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 03:49:03 pm »
αυτοι αλλα λενε, και αλλα σου ξημερωνουν!!! οπως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:43:46 »

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 04:15:27 pm »
Υπάρχει ήδη θέμα εδώ και καιρό: http://www.pde.gr/index.php?topic=23410.msg544625;topicseen#new

Μήπως θα έπρεπε να κλειδωθεί το παρόν για να μη χάσουμε την μπάλα;
Nil homini certum est

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 04:19:35 pm »
Τι ράδιο αρβύλα βρε παιδιά?Το άκουσα με τα αυτάκια μου την  Πέμπτη 22/12/11 στις ειδήσεις ραδιοφώνου άλλα και το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων...είναι ποτέ δυνατόν..εγώ πάλι θα πρότεινα να μην πιστεύουμε σε κάθε άσχετο υπάλληλο του υπουργείου που απαντάει στα τηλ.
Συμφωνώ μαζί σου. Απλώς είναι θέμα του υπουργείου που δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο και για αυτό δεν ασχολούνται οι υπάλληλοι. Ποιος "βολεμένος" θα δώσει σημασία αν υπάρχει τέτοιο θέμα; Αυτοί ψάχνουν να βρουν φτηνότερα ασφάλιστρα για την cayenne τους.
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 04:28:26 pm »
Το ότι ειπώθηκε από τα χείλη της υπουργού δεν χωρά αμφιβολία καθότι συμπεριλαμβάνεται σε δελτίο τύπου του υπουργείου παιδείας.
Όμως κι ο υπάλληλος του υπουργείου σωστά απάντησε. Πρέπει να προηγηθεί τροπολογία (μπορεί να περάσει σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο) και μετά να βγει η εγκύκλιος που να καλεί τους νεοδιόριστους του 2010 σε υποβολή αιτήσεων μετάθεσης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:43:46 »

Αποσυνδεδεμένος iex

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 04:38:42 pm »
 :)

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 09, 2012, 05:02:14 pm από iex »

Αποσυνδεδεμένος iex

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 04:41:04 pm »
Πότε περιμένετε να βγει ;

Αποσυνδεδεμένος zouki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • χαλαραααα
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 06:48:57 pm »
καλησπερα συναδελφοι. θυμα της τριετιας κ εγω δυστυχως. να σας ρωτησω κατι, παντρευομαι τον ιουλιο(δεν μπηκα στην διαδικασια του πολιτικου πιο πριν γιατι υπεθετα οτι η τριετια δεν θα εσπαγε. μεγα λαθος βεβαια διοτι με αυτους που μας κυβερνανε ποτε δεν ξερεις), αν βγει το νομοθετικο πλαισιο που θα μου δινει κ εμενα δικαιωμα μεταθεσης θα μετρησει ενας πολιτικος γαμος μεχρι την δικη μας ληξη υποβολης αιτησεων? οποιος ξερει σιγουρα θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση.με τα μορια γαμου κ συνυπηρετησης εχω μεγαλες πιθανοτητες να πιασω ενα νομο κοντα, αλλιως του χρονου παλι :( ευχαριστω πολυ
πε60

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:11:37 pm »
 οι διορισμενοι του 2010 θα κανετε αιτηση. εμεις του 2011 πως θα αντεξουμε? τουλαχιστον να μας δωσει το δικαιωμα αποσπασης για να φυγουμε οσοι εχουμε μορια. ειναι σπασιμο να εχεις μορια και να μην μπορεις να κουνηθεις εξαιτιας ενος ανοητου νομου!!!

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:16:19 pm »
καλησπερα συναδελφοι. θυμα της τριετιας κ εγω δυστυχως. να σας ρωτησω κατι, παντρευομαι τον ιουλιο(δεν μπηκα στην διαδικασια του πολιτικου πιο πριν γιατι υπεθετα οτι η τριετια δεν θα εσπαγε. μεγα λαθος βεβαια διοτι με αυτους που μας κυβερνανε ποτε δεν ξερεις), αν βγει το νομοθετικο πλαισιο που θα μου δινει κ εμενα δικαιωμα μεταθεσης θα μετρησει ενας πολιτικος γαμος μεχρι την δικη μας ληξη υποβολης αιτησεων? οποιος ξερει σιγουρα θα εκτιμουσα πολυ μια απαντηση.με τα μορια γαμου κ συνυπηρετησης εχω μεγαλες πιθανοτητες να πιασω ενα νομο κοντα, αλλιως του χρονου παλι :( ευχαριστω πολυ

Εννοείται ότι θα μετρήσει ο πολιτικός γαμος κανονικότατα.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:25:58 pm »
όλες οι εγκύκλιοι μεταθέσεων ως τώρα ορίζουν ότι προσμετρώνται μόρια γάμου ( και άρα συνυπηρέτησης ) μόνο εφόσον ο γάμος τελεστεί ως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Επομένως αν παντρευτείς ( συγχαρητήρια παρ΄επιπτόντως) τον Ιούλιο τα μόρια δεν μπορούν να προσμετρηθούν.

Εδώ μάλιστα προκύπτει και ένα άλλο  πρόβλημα - αυτό της ίσης μεταχείρισης εν γένει ...δηλαδή όσοι έκαναν τις αιτήσεις τους φέτος, είχαν αυτό το δικαίωμα ως 30/11. Αν τώρα τελικά βγει η εγκλύκλιος και πχ έχει καταληκτική ημερομηνία για εσάς 31/1 και προσμετρηθούν μόρια γάμου για όσους παντρευτούν ως τότε, αυτό αδικεί τους προηγούμενους.... Εκτός αν υπολογίσουμε αναδρομικά και τα μόρια των προηγούμενων αιτήσεων....

Τώρα βέβαια τι , πώς και πότε θα σκεφτούν οι ιθύνοντες νόες  του υπουργείου.... είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!  :)
Πάντως, ως σήμερα επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε άλλη από το δελτίο τύπου.

Προσωπικά πάντως μου προκάλεσε εντύπωση ότι ενώ πιθανή έκδοση συμπληρωματικής εγκυκλίου διατυπώθηκε σαφώς στο δελτίο τύπου μετά τη συνάντηση με τη ΔΟΕ δεν έγινε αντίστοιχη αναφορά στη σημερινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ...είδωμεν!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:41:44 pm »
Θεωρώ ότι τίθεται θέμα άνισης αντιμετώπισης των συναδέρφων. Θα έχουμε δηλαδή δύο κατηγορίες συναδέρφων, οι μεν μέχρι τις 30.11 και οι δε που έχουν άλλα χρονικά περιθώρια... Υπάρχει θέμα, αλλά δεν τα κατέχω τα νομικά...
Και μια ερώτηση, αν κάποιος παντρευτεί μετά τις 30.11 και πάρει μετάθεση, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μόρια γάμου για την τοποθέτηση στην νέα περιοχή μετάθεσης;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:46:08 pm »
όχι δεν μπορεί. Για την τοποθέτηση μετατιθέμενου μετράνε τα μόρια που είχαν εκτυπωθεί στην αίτηση μετάθεσής του και τίποτα παραπάνω.

πάντως θεωρώ ότι το υπουργείο θα χειριστεί σωστά το ζήτημα με την ίση μεταχείριση και είτε δε θα προσμετρήσει μόρια στους νέους είτε θα μετρήσει αναδρομικά και για τους παλιούς.

προς το παρόν πάντως τηρείται ευλαβικά σιγήν ιχθύος επί του θέματος!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 08:42:49 pm »
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τώρα που λέτε για το γάμο με αγχώσατε. Με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προσμετράται και ο γάμος έτσι δεν είναι ή θέλει άλλο χαρτί; Σόρι, για τη βλακώδη ερώτηση αλλά αγχώθηκα. Εγώ όταν κάναμε την αίτηση για οριστική τοποθέτηση το Νοέμβριο έδωσα μόνο πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης.
όσο για την ερώτηση στο υπουργείο συμφωνώ ότι ο υπάλληλος ίσως δεν το ήξερε αλλά με αυτούς που μπλέξαμε κανείς δεν ξέρει....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 09:05:16 pm »
όλες οι εγκύκλιοι μεταθέσεων ως τώρα ορίζουν ότι προσμετρώνται μόρια γάμου ( και άρα συνυπηρέτησης ) μόνο εφόσον ο γάμος τελεστεί ως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. Επομένως αν παντρευτείς ( συγχαρητήρια παρ΄επιπτόντως) τον Ιούλιο τα μόρια δεν μπορούν να προσμετρηθούν.

Εδώ μάλιστα προκύπτει και ένα άλλο  πρόβλημα - αυτό της ίσης μεταχείρισης εν γένει ...δηλαδή όσοι έκαναν τις αιτήσεις τους φέτος, είχαν αυτό το δικαίωμα ως 30/11. Αν τώρα τελικά βγει η εγκλύκλιος και πχ έχει καταληκτική ημερομηνία για εσάς 31/1 και προσμετρηθούν μόρια γάμου για όσους παντρευτούν ως τότε, αυτό αδικεί τους προηγούμενους.... Εκτός αν υπολογίσουμε αναδρομικά και τα μόρια των προηγούμενων αιτήσεων....

Τώρα βέβαια τι , πώς και πότε θα σκεφτούν οι ιθύνοντες νόες  του υπουργείου.... είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!  :)
Πάντως, ως σήμερα επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε άλλη από το δελτίο τύπου.

Προσωπικά πάντως μου προκάλεσε εντύπωση ότι ενώ πιθανή έκδοση συμπληρωματικής εγκυκλίου διατυπώθηκε σαφώς στο δελτίο τύπου μετά τη συνάντηση με τη ΔΟΕ δεν έγινε αντίστοιχη αναφορά στη σημερινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ...είδωμεν!

Λες να μας τη φέρουν πάλι; Δε φτάνει τόσο;
Nil homini certum est

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716