0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από χθεσινή είδηση:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=456056&cid=6"Υπερψηφίστηκαν σήμερα στην Ολομέλεια της
Παράθεση από: paschalist στις Ιανουαρίου 20, 2012, 08:23:33 pmΑπό χθεσινή είδηση:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=456056&cid=6"Υπερψηφίστηκαν σήμερα στην Ολομέλεια της
Καλημέρα σε όλους! Έχω διοριστεί φέτος σε παραμεθόριο περιοχή και ήθελα να ρωτήσω αν εμείς, παράλληλα με την κατάργηση της τριετίας, θα έχουμε το δικαίωμα να υποβάλουμε αίτηση για απόσπαση ή πρέπει υποχρεωτικά να υπηρετήσουμε και το δεύτερο χρόνο εδώ; Δυστυχώς, όπως έχουν πει και οι συνάδελφοι, είναι αδύνατον με 660 Ευρώ που παίρνουμε να σκεφτούμε και τον δεύτερο χρόνο.
Και εγώ την ίδια απορία έχω...Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει...
Οταν απαντησετε στο ερωτημα ποιος θα παει στην θεση σας οταν εχουν παγωσει η εχουν σταματησει οι διορισμοι ισως καταλαβατε οτι η καταργηση της τριετιας ειναι δωρον αδωρον.Ετοιμαστειτε για πολλα χρονια παραμονης στην τωρινη θεση σας.αυτο ειναι γνωστο....αφου το ειπε και η διαμαντοπουλου....τελος οι διορισμοι επομενως ποιος θα ερθει στα δωδεκανησα για παραδειγμα για να την κανω εγω???.......απλα μας εδωσαν κατι να ασχολουμαστε (να κανουμε χαρτια) μεχρι να ερθουν οι εκλογες.......
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ;Αγαπητό Fimotro,Είμαι νεοδιόριστος εκπαιδευτικός σε νησί των Δωδεκανήσων, η γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου ζουν στην Μακεδονία. Σήμερα πληροφορήθηκα τον μισθό που θα παίρνω στο εξής και μου ήρθε ζάλη. Δεν μπορούσα να κάνω μάθημα. Θα παίρνω 612 ευρώ! Τα... έξοδα μου, ενοίκιο, κοινόχρηστα, ΔΕΗ, ύδρευση, πετρέλαιο είναι με χαρτί και μολύβι 410 ευρώ. Οι βενζίνες και τα εισιτήρια, άλλα 200 ευρώ. Aμέσως αμέσως πάνε τα λεφτά! Και συντηρούμε ένα σπίτι που ζει η οικογένεια μου και ένα σπίτι που σπουδάζει η κόρη μου. Να μη σας βάλω τα χαράτσια. Καλά βρε ΤΕΡΑΤΑ, δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ
Οταν απαντησετε στο ερωτημα ποιος θα παει στην θεση σας οταν εχουν παγωσει η εχουν σταματησει οι διορισμοι ισως καταλαβατε οτι η καταργηση της τριετιας ειναι δωρον αδωρον.Ετοιμαστειτε για πολλα χρονια παραμονης στην τωρινη θεση σας.
Παράθεση από: atem στις Ιανουαρίου 21, 2012, 08:10:08 pmΟταν απαντησετε στο ερωτημα ποιος θα παει στην θεση σας οταν εχουν παγωσει η εχουν σταματησει οι διορισμοι ισως καταλαβατε οτι η καταργηση της τριετιας ειναι δωρον αδωρον.Ετοιμαστειτε για πολλα χρονια παραμονης στην τωρινη θεση σας.Ποιος θα πάει σ'αυτές τις θέσεις;Θα πρέπει να μην έχεις βγάλει το δημοτικό για να μην μπορείς να απαντήσεις:Οι αναπληρωτές, οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις.Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημά σου.Ξέρω δεκάδες άτομα που ζητάνε θέση η οποία εδώ και χρόνια στα χωριά τους καλύπτεται από αναπληρωτές και αυτοί είναι μόνιμοι στου διαόλου τη μάνα.Σε έχω καλύψει;