0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο το ότι κάποιοι πήραν μετάθεση. Αυτό ήταν καθαρά θέμα ζήτησης, όχι μιας ευνοϊκής για αυτούς διάταξης.
.Στην αρχή βέβαια η υπόθεση δεν ενόχλησε κανέναν από τους παλαιότερους διορισμένους γ
η αύξηση των μορίων κάθε χρονιάς από 2 σε 2,5 μόρια και μάλιστα αναδρομικά!!!! ( ξαφνικά κάποιοι βρέθηκαν με +15 μόρια από την μια μέρα στην άλλη).Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο τους νεοδιόριστους δεν οφελεί αλλά τότε κανείς δεν τους θυμήθηκε.
Ας προβλεπόταν διπλασιασμός για το 2ο χρόνο σας,
Τωρα η ιστορια αλλαζει και συμφωνω πως αδικουνται οι πριν το 2010 διορισθεντες. Δεν μπορουσαν λοιπον τα τζιμανια στο υπουργειο να διπλασιασουν τα μορια ΜΟΝΟ της δευτερης χρονιας που ετσι κ αλλιως ειμαστε υποχρεωμενοι να υπηρετησουμε ?? Τι κινητρα κ χαζομαρες, γιατι μας μπερδευουν τοσο, γιατι μας βαζουν κ τσακωνομαστε?? Γιατι παντα ενω καταλαβαινουν τα λαθη τους μετα τα κανουν χειροτερα?
Τι μου λέτε εσείς για διετία, τριετία, διπλασιασμό μορίων ετός ή δύο ετών...εγω είδα ότι η μισθοδοσία μου το μήνα Φεβρουάριο θα είναι 311,15 ευρώ/δεκαπενθήμερο..αντε να ζήσεις στο τέλος του πουθενά..
Παράθεση από: marinadim στις Ιανουαρίου 17, 2012, 09:12:53 pmΆλλο το ότι κάποιοι πήραν μετάθεση. Αυτό ήταν καθαρά θέμα ζήτησης, όχι μιας ευνοϊκής για αυτούς διάταξης.ευνοϊκη ηταν η διαταξη που τους δεσμευε να μεινουν ενα μονο χρονο και εγω 3 συν δικαιωμα και για αποσπαση!!!αυτο ειναι ευνοια!!
Παράθεση από: sema στις Ιανουαρίου 17, 2012, 08:11:56 pmΤι μου λέτε εσείς για διετία, τριετία, διπλασιασμό μορίων ετός ή δύο ετών...εγω είδα ότι η μισθοδοσία μου το μήνα Φεβρουάριο θα είναι 311,15 ευρώ/δεκαπενθήμερο..αντε να ζήσεις στο τέλος του πουθενά..Δεν τους απασχολεί συνάδελφε,ίσως έχουν και άλλα εισοδήματα,αλλά παραμύθι είναι τελικά κανένας δεν θα πάρει μετάθεση πλην ενός μικρού ποσοστού,δεν στοίχιζε τίποτε στην Αννα να δώσει και άλλοι γκρίνια στο εκπαιδευτικό σώμα....
Παράθεση από: sema στις Ιανουαρίου 17, 2012, 08:11:56 pmΤι μου λέτε εσείς για διετία, τριετία, διπλασιασμό μορίων ετός ή δύο ετών...εγω είδα ότι η μισθοδοσία μου το μήνα Φεβρουάριο θα είναι 311,15 ευρώ/δεκαπενθήμερο..αντε να ζήσεις στο τέλος του πουθενά..282,5 το 15μερο για 2 μήνες με δυο παιδιά σου λένε κάτι;