0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Farfallina στις Αυγούστου 18, 2011, 04:03:15 pmΤι να πω ρε παιδιά εγώ που πήρα στο γραφείο που υπάγομαι στα Χανιά μου είπαν οτι θα βγουν και για τους νεοδιοριστους αιτήσεις για αποσπάσεις εντός νομού.Ρώτησα δηλαδή δεν ισχύει το οτι θα μείνουμε στο ίδιο σχολείο? Και μου απαντάει η κυρία ''Όχι μωρέ,θα κάνετε και εσείς αιτήσεις,δε μένετε στα ίδια σχολεία..Σε καμια βδομάδα λογικά...''αυτά!! Farfallina σας έχουν τοποθετήσει σε σχολείο ή περιμένετε κι εσείς διορισμούς+αποσπάσεις?? Και όταν λες "θα βγει" εννοείς ότι θα βγει κάποια εγκύκλιος???
Τι να πω ρε παιδιά εγώ που πήρα στο γραφείο που υπάγομαι στα Χανιά μου είπαν οτι θα βγουν και για τους νεοδιοριστους αιτήσεις για αποσπάσεις εντός νομού.Ρώτησα δηλαδή δεν ισχύει το οτι θα μείνουμε στο ίδιο σχολείο? Και μου απαντάει η κυρία ''Όχι μωρέ,θα κάνετε και εσείς αιτήσεις,δε μένετε στα ίδια σχολεία..Σε καμια βδομάδα λογικά...''αυτά!!
Κοιτάξτε αυτό:http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/411----27Πείτε μου βρε παιδιά δεν είναι κρίμα νομοί όπως η Αιτ/νια, η Αχαία και πολλοί άλλοι να έχουν τόσα πολλά κενά και εμείς να έχουμε κολλήσει για 3 χρόνια σε άλλο νομό μακριά απο το σπίτι μας??? Ας πούμε ότι περνάνε αυτά τα 3 χρόνια, κάνουμε αίτηση μετάθεσης και τελικά αυτά τα κενά έχουν καλυφθεί από άλλους(οι οποίοι μπορεί να έχουν και λιγότερα μόρια)...τι κάνουμε τότε???
Φίλε jimy100, υπάρχει "λύση" στο πρόβλημα της κάλυψης των δυσπρόσιτων κενών από αναπληρωτές : καταργούν τις επιλογές και το πρόβλημα του υπουργείου λύνεται. Στο εξής να μη φανεί καθόλου παράξενο ,εάν η αίτηση θα είναι χωρίς επιλογές προτίμησης ,κατι που θα σημαίνει ότι θα μπορεί το υπουργείο να στείλει τον αναπληρωτή όπου θέλει. Κι αν αρνηθεί, η δαμόκλειος σπάθη της διαγραφής από τους πίνακες επικρέμαται. Μερα με τη μερα εκθεμελιώνεται όλος ο θεσμός της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης. Εδώ θα κολλήσουν ;
ως πρωτοδιοριστη φετος διαπιστωνω οτι υπαρχει ενα χαος και μπαχαλο. τα εχω χασει!!! περιμενα ο διορισμος να με χαροποιησει, αλλα αντιθετως βλεπω οτι δημιουργει πολλα προβληματα!!! μακρια απο το σπιτι σου, σου διαλυει την οικογενεια, σε αφηνει αφραγκο, και στο τελος θα σου δημιουργησει και ψυχολογικα...εχω απογοητευτει...που παμε?
7 χρονια ωρομισθια, 2 χρονια αναπληρωτρια και ασεπ. ομως ως αναπληρωτρια δεν εβαζα το κουτακι για ολη την ελλαδα για σοβαρους οικογενειακους λογους και για αυτο αργησα να διοριστω. περυσι η μεσσηνια πηρε πρωτοδιοριστους και φετος η πελ/σος, εστω, ουτε εναν!!!!εκαναν διορισμους σε περιοχες που δεν εγιναν μεταθεσεις (ετσι ειπε το υπουργειο).η μεσσηνια περυσι και φετος ειχε 48 συνταξιοδοτησεις φιλολογων συνολικα και τα σχολεια ειναι αδεια!!! αυτα δεν ειναι χαλια!!! να μας ταλαιπωρουν για τη βλακεια τους?