0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδη το θεμα μονοπωλει τις συζητησεις των νεοδιοριστων καθηγητων του 2010 και 2011 ,οι οποιοι προσπαθουν να καταλαβουν τι ακριβως γινεται, σας αναφερω τι σημαινει τριετια και γιατι πρεπει να την πολεμησουμε. -δεν μπορουμε να παρουμε αποσπαση για τρια χρονια και ειμαστε καρφωμενοι στην εξορια μακρια απο τα σπιτια μας αν κανουμε αιτηση για αποσπαση πριν απο αυτο το διαστημα πεταγεται στον καλαθο των αχρηστων -λαμβανουμε τη μονιμοτητα μετα απο δυο χρονια-τοτε θα παρουμε και οργανικη στο νομο, οχι σε σχολειο, και μπορει να ειναι σε αλλη περιφερεια -πρεπει να υπηρετησουμε την οργανικη για δυο χρονια και μετα να ζητησουμε δικαιωμα μεταθεσης, δηλαδη συνολο τεσσερα χρονια μακρια απο τα σπιτια μας-αν ο νομος, που ζητησαμε μεταθεση, εχει κενη θεση, ειμαστε τυχεροιαντε τωρα να ζησεις με τρεις και εξηντα στην εξορια................................για τεσσερα χρονια
Παράθεση από: mes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:45:03 pm επειδη το θεμα μονοπωλει τις συζητησεις των νεοδιοριστων καθηγητων του 2010 και 2011 ,οι οποιοι προσπαθουν να καταλαβουν τι ακριβως γινεται, σας αναφερω τι σημαινει τριετια και γιατι πρεπει να την πολεμησουμε. -δεν μπορουμε να παρουμε αποσπαση για τρια χρονια και ειμαστε καρφωμενοι στην εξορια μακρια απο τα σπιτια μας αν κανουμε αιτηση για αποσπαση πριν απο αυτο το διαστημα πεταγεται στον καλαθο των αχρηστων -λαμβανουμε τη μονιμοτητα μετα απο δυο χρονια-τοτε θα παρουμε και οργανικη στο νομο, οχι σε σχολειο, και μπορει να ειναι σε αλλη περιφερεια -πρεπει να υπηρετησουμε την οργανικη για δυο χρονια και μετα να ζητησουμε δικαιωμα μεταθεσης, δηλαδη συνολο τεσσερα χρονια μακρια απο τα σπιτια μας-αν ο νομος, που ζητησαμε μεταθεση, εχει κενη θεση, ειμαστε τυχεροιαντε τωρα να ζησεις με τρεις και εξηντα στην εξορια................................για τεσσερα χρονιαΚαι εγώ είμαι μακριά από το σπίτι μου και θέλω την κατάργηση της 3ετίας όμως νομίζω κάνεις λάθος όσον αφορά την οργανική που αναφέρεις παραπάνω.Νομίζω ότι ειναι σαν να έχεις ξεχρεώσει την οργανική σου τελειώνοντας την 3ετία και ας μην έχεις οργανική στο τέλος αυτων των 3 χρόνων .Μπορείς δηλ να κάνεις αίτηση για μετάθεση στο τέλος των 3 χρόνων.