0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marigen στις Οκτωβρίου 19, 2010, 08:02:24 pmδεν συμβαίνει πάντως συχνά να σε καλέσουν και από τις δύο βαθμίδες και να χεις το μάξιμουμ των ωρών, δηλαδή 23. ακόμα και αν σε καλέσουν μπορεί να μην ταιριάζουν οι ώρες των σχολείων, γιατί τα καλέσματα δεν θα είναι ταυτόχρονα.Γίνεται. Αν είσαι στη
δεν συμβαίνει πάντως συχνά να σε καλέσουν και από τις δύο βαθμίδες και να χεις το μάξιμουμ των ωρών, δηλαδή 23. ακόμα και αν σε καλέσουν μπορεί να μην ταιριάζουν οι ώρες των σχολείων, γιατί τα καλέσματα δεν θα είναι ταυτόχρονα.
εχω αλλη μια απορια: τηλεφωνησα κι εγω στην πρωτοβαθμια κ μου ειπαν οτι υπαρχει οντως το ενδεχομενο ως ωρομισθιοι να παρουμε εως 12 ωρες και με τα φετινα δεδομενα...ωστοσο, εμενα μου εχουν τηλεφωνησει απο το σχολειο δευτερης ευκαιριας για 11 ωρες ωρομισθια...αραγε θα μπορω να δουλευω σε 2 σχολεια με συνολο 23 ωρες ως ωρομισθια???
αν μας καλεσουν ως αμω την επομενη εβδομαδα κι αρνηθουμε θα διαγραφουμε απο τους πινακες μονο γι αυτη την χρονια που διανυουμε?γενικα υπαρχει κανενα νεο για αμω πε06?
Στην περιοχή μου πάντως ελάχιστα κενά υπάρχουν και μόνο στα ολοήμερα.