0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα παιδιά,σήμερα πήρα και εγω τηλ για την πρόσθετη και μου ειπαν οτι θα γίνει , αλλα περιμένουν κάποιες οδηγίες. αυτό που δεν ξέρω ειναι πόσες ώρες δικαιούμαστε να πάρουμε στην πρόσθετη. γνωρίζει κανείς για να με ενημερώσει?
Για την ενισχυτική το επιβεβαιώνω και εγώ ότι ξεκίνησε .Τουλάχιστον στηνΑ Αθήνας μερικά σχολεία ξεκίνησαν.
Χθες επικοινώνησα με μια φίλη μου ,αναπληρώτρια και μου είπε ότι της έδωσαν και 2 ώρες ενισχυτική .
Συνάδελφοι, η ενισχυτική γίνεται στο γυμνάσιο ενώ η προσθετη στο λύκειο, αν δεν κάνω λάθος.
Συνάδερφοι λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά πρόσθετη δεν υπάρχει ακόμα πρόβλεψη να γίνει. Σήμερα πέρασε από το σχολείο που τοποθετήθηκα ο νέος διευθυντής της δευτεροβάθμιας Δράμας για να μας μιλήσει, και κάποιοι συνάδερφοι ρώτησαν για το θέμα της πρόσθετης. Μας είπε ότι δεν προβλέπεται, και μάλιστα σε επικοινωνία του με το υπουργείο για να πάρει πληροφορίες ώστε να μπορεί να δίνει απαντήσεις σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σχετικά με το αυτό το θέμα, η απάντηση του υπουργείου ήταν "ισχύει ό,τι ακούτε από τα μέσα ενημέρωσης" κι αυτό στον διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης...φανταστείτε πόσο σοβαρά παίρνουν εμάς!
Παράθεση από: martha81 στις Οκτωβρίου 22, 2010, 10:54:55 amΣυνάδελφοι, η ενισχυτική γίνεται στο γυμνάσιο ενώ η προσθετη στο λύκειο, αν δεν κάνω λάθος.Κι εγώ έτσι νομίζω ότι είναι