0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιανουαρίου 18, 2009, 03:36:50 pmΧωρίς παρεξήγηση,από το μήνυμά σου δεν κατάλαβα τίποτα. Αν θέλεις και έχεςι χρόνο,μπορείς να το ξαναγράψει πιο προσεκτικά,γιατί όπως το διαβάζω τώρα δε βγάζω νόημα. Το 1995 οι προσληψεις γινοταν μονο με την επετηριδα. Στο νομο μου ειχα 250 σειρα και εφτασαν στο 200.ετσι δεχτηκα να παω στον ΟΑΕΔ τοτε τα σχολεια του λεγονταν ΚΕΤΕΚ. Την επομενη χρονια βρεθηκα στο 600 τωρα ξερω οτι αυτα εγιναν επιτηδες για να καταργηθει η επετηριδα πραγμα που εγινε το 98-99.Μαλλον καλως καταργηθηκε μονο που εγω περιμενα ηδη 7 χρονια. ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙτοτε εγιναν τα κετεκ ΤΕΕ. Και οι ωρες των γενικων μαθηματων τριπλασιαστηκαν. Ενω μπορουσα να παω το 01 σε νησι δεν πηγα γιατι ειχαμε νεογεννητο. Ας εμενα μια χρονια και θα πηγαινα την επομενη Εκεινο το καλοκαιρι αρχισαν να μετρανε τις προυπηρεσιες αλλα του ΟΑΕΔ ΟΧΙ δευτερο ΓΙΑΤΙτοτε καθε Σεπτεμβρη προσλαβανοταν σε σχολειο του ΟΑΕΔ ενας με προυπηρεσιες στο παιδειας και εφευγε σε 10 μερες βαρια μηνα γιατι διοριζοταν αναπληρωτης και μας επαιρναν μετα, ετσι περασε να μετραει η προυπηρεσια στον ΟΑΕΔ επι 3 και εγινε η λιστα με οσους ειχαν 1200 ωρες για να γινουν απο αυτη μονιμοποιησεις που οι τελευταιες εγιναν το 1994. το 2004 ο τοτε υπουργος Παναγιωτοπουλος την εβγαλε αντισυνταγματικη κυριως γιατι σκεφτηκε οτι οσοι πηγαμε απο το 94 και μετα θα ειμαστε οπαδοι του ΠΑΣΟΚ(πρασινοι) λες και αν ημασταν τετοιοι δε θα ειχαμε βολευτει. ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ.Η μεταρρυθμιση της Γιαννακου απαγορευσε στον ΟΑΕΔ να εχει ΕΠΑΛ πηρε δηλαδη τους μαθητες αλλα εμας τους καθηγητες γενικης δε μας πηρε ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΙΑΤΙκαταλαβαινω αυτους που θα βρεθω μπροστα τους αν βρεθω και οπως πιστευω δικαιουμαι γιατι το επαθα 4 φορες δεν ξερω αν τωρα καταλαβεςzst,το παραδεχτηκες και μονη σου δεν πηγες στο νησι γιατι ειχες νεογεννητο,τι σου χρωσταει λοιπον ο αναπληρωτης που μπορει να ειχε 2 νεογεννητα και βρεθηκε σε νησι να βρεθεις εσυ μπροστα του και να του στερησεις την αναπληρωση??
Χωρίς παρεξήγηση,από το μήνυμά σου δεν κατάλαβα τίποτα. Αν θέλεις και έχεςι χρόνο,μπορείς να το ξαναγράψει πιο προσεκτικά,γιατί όπως το διαβάζω τώρα δε βγάζω νόημα.
Κατάλαβα.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το γιατί δεν δίνετε ΑΣΕΠ όπως όλος ο κόσμος.Τις χρονιές που ανέφερες οι εξετάσεις του ασεπ γινότανε κανονικά.Γιατί δεν έδωσες?
Αξιότιμη κα Χριστοδούλου,βλέπω ότι για όλους είχατε μία απάντηση. Δυστυχώς για εμένα και την επιστολή που έχω συντάξει, καμία...Θα με ενδιέφερε πολύ, να μου απαντήσετε επί της ουσίας(μονολεκτικά) και χωρίς διάφορες «σάλτσες» και «εισαγωγές» στα θέματα που θέτω στην καταγγελία που έχω αναρτήσει:1. Γνωρίζατε εκ των προτέρων ότι η προϋπηρεσία σας δεν μετράει για τους πίνακες του ΥΠΕΠΘ;2. Στις λίστες που περιγράφετε, περιλαμβάνονται όλοι οι ωρομίσθιοι που έχουν περάσει από τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, όλα αυτά τα χρόνια, με έστω και μία ώρα προϋπηρεσίας;3. Εάν εγώ χάσω το διορισμό μου ή την αναπλήρωση για μία θέση, από κάποιον από εσάς (που έχει έστω και μία ώρα), συντελείται κατάφωρη αδικία, αφού αλλάζουν οι «όροι» του παιχνιδιού, σύμφωνα με τους οποίους έχω προγραμματίσει την ζωή μου; Ευχαριστώ Πολύ
Μόλις έστειλα την επιστολή με fax. Επιτέλους πρέπει να ακουστούμε και οι υπόλοιποι!!!!!