0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα κράτος πρόνοιας πρέπει να παρεμβαίνει και να επιλύει προβλήματα που δημιουργούνται, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από το ίδιο.Τίθεται βέβαια, ένα θέμα ηθικής, ως προς τον τρόπο πρόσληψης κάποιων συναδέλφων –δεν μπορώ να πω όλων- στα ΤΕΕ ΟΑΕΔ.Γι αυτό όμως δεν ευθύνονται οι ίδιοι. Το ότι κάποιοι δημιούργησαν επαίτες για το δικαίωμα εργασίας δεν καθιστά τους τελευταίους ντε και καλά ανήθικους ούτε πρέπει να γεννάται η επιθυμία σε εμάς να τους τιμωρήσουμε για αυτό. Όλοι μας ή οι περισσότεροι τουλάχιστον, κάποια στιγμή της ζωής μας, κάναμε χρήση του «γνωστού». Ακόμη και για να έχουμε πρόσβαση σε μια πληροφορία ή για μια θέση στον κινηματογράφο.Η ένταξη τους στον πίνακα αναπληρωτών / διορισμού θα μου δημιουργήσει και σε εμένα πρόβλημα. Όπως πρόβλημα δημιούργησε και ο ασεπ σε όσους ήταν για χρόνια στην επετηρίδα. Δεν υπάρχει, όμως, κάποιος που να μου εγγυάται ότι αύριο δεν θα βρεθώ στη δική τους θέση. Πώς μπορώ λοιπόν (και με την ευκολία που ακούγεται από κάποιους) να πω «ο θάνατός σου, η ζωή μου»;
ΑΣΕΠ 10 χρόνια τώρα γιατί δε δίνετε?
Παράθεση από: Αγάπη στις Φεβρουαρίου 10, 2009, 08:25:29 amΑΣΕΠ 10 χρόνια τώρα γιατί δε δίνετε?δεν προκειται να παρεις απαντηση,μην παιδευεσαι.
Ο ενιαίος πίνακας των μόνιμων διορισμών (του 40%) και οι ενιαίοι πίνακες των αναπληρωτών (