0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
OΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΕΑ εννοουμε τους 400 που ειναι μελη.Δεν βλεπω κανενα να λεει να κατργηθει η ΠΔΣ γιατι αραγε Στο ΟΑΕΔ δεν επαιζε ρολο το μεσο απο το 1998 και μετα Δεν ειναι αναγκη να σφαζόμαστε μεταξυ μαςΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Η ΛΥΣΗ- Ας μπει ως κριτιριο και το ετος κτησης πτυχιου
Παράθεση από: teri στις Ιανουαρίου 29, 2009, 07:50:55 pmρε παιδιά τότε εμείς γιατί παλεύουμε? είμαι αναπληρώτρια φέτος και έχω ξεκωλ....θει στο διάβασμα για να πάω και του χρόνου και θα μου μπουν μπροστά οι οαεδιτες......? έλεος!!!!! δέκα φορές έκανα χαρτιά στον οαεδ αλλά δεν ήξερα κανέναν για να βολευτώ. φτάνει πια φτάνει πια φτάνει πια.... έλεος Το λεξιλόγιο μάλλον υποβαθμίζει τη συζήτησή μας. Σχετικά με τους τρόπους πρόσληψης και για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, όλοι τους γνωρίζουμε. Εφόσον το ΥΠΕΠΘ δίνει το δικαίωμα σε όσους έχουν αποκτήσει προϋπηρεσία σε διάφορους φορείς (να μην τους επαναλάβουμε) και δεν προσλαμβάνει αναπληρωτές μόνο τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, όποιος έχει τους νόμους με την πλευρά του θα φροντίσει αυτοί οι νόμοι να εφαρμόζονται.Και στην προκειμένη περίπτωση όταν το ΥΠΕΠΘ δεν αναγνωρίζει την προϋπηρεσία που αποκτήθηκε στα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, παρανομεί. Σχετικά με την περίπτωσή σου που λες πως έκανες τα χαρτιά σου στον ΟΑΕΔ και δεν προσλήφθηκες, δεν είναι πως δεν είχες κάποιον να βολευτείς, αλλά πως δεν είχες τα τυπικά προσόντα. Γιατί αν ήσουν 15η στον πίνακα μοριοδότησης δεν γινόταν να γίνεις πρώτη.
ρε παιδιά τότε εμείς γιατί παλεύουμε? είμαι αναπληρώτρια φέτος και έχω ξεκωλ....θει στο διάβασμα για να πάω και του χρόνου και θα μου μπουν μπροστά οι οαεδιτες......? έλεος!!!!! δέκα φορές έκανα χαρτιά στον οαεδ αλλά δεν ήξερα κανέναν για να βολευτώ. φτάνει πια φτάνει πια φτάνει πια.... έλεος
To Ρωτησα και σε αλλο τοπικ απευθυνομενη προς τους διαχειριστες.Τι εξυπηρετει σημερα η παραθεση αυτης της επιστολης του δεκεμβριου που αφορα τους οαεδιτες στην πρωτη μαλιστα γραμμη της σελιδας΄΄Αναρωτιεμαι τι ειδους επιλογη ειναι αυτη τη στιγμη που ειναι μια χιλιοδαβασμενη επιστολη και δεν εχει ενημερωτικο χαρακτηρα.
Με αυτή τη συνέντευξη μπορείτε να αντιληφθείτε το πρόβλημα;http://www.esnips.com/doc/915242e7-cc85-4d2c-908d-e5451053e8df/ALFA-DRAMAS(29-1-09)
Ακου φίλε οαεδίτη ασε τα σπασίματα τέτοιες ώρες που γράφουμε ασέπ.Και δεν είναι τυχαίο που στείλατε χθες την παλιά ανακοίνωση στη διαχείριση του pde μια μέρα πριν το διαγωνισμό.Αντε μαζέψου
Παράθεση από: apostolisd στις Ιανουαρίου 30, 2009, 11:28:39 amΑκου φίλε οαεδίτη ασε τα σπασίματα τέτοιες ώρες που γράφουμε ασέπ.Και δεν είναι τυχαίο που στείλατε χθες την παλιά ανακοίνωση στη διαχείριση του pde μια μέρα πριν το διαγωνισμό.Αντε μαζέψουΔεν είναι καθόλου ευγενικός ο τρόπος σου, αν και δεν με ενοχλεί.