*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204855 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος runner

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια στον υπουργό και τον υφυπουργό. Έδωσε τέλος στην αδικία που υφίστανται τόσα χρόνια οι οαεδίτες.

Δώδεκα χρόνια στην επετηρίδα ήμουν και ήρθε ο Αρσένης και την κατήργησε.
Αυτό δεν ήταν αδικία ασεπίτες;
Αναγνωρίζεται η προυπηρεσία απο τα ιδιωτικά ΤΕΕ αλλά όχι απο τα δημόσια του ΟΑΕΔ.
Αυτό δεν είναι αδικία;

Αναγνωρίζεται η προυπηρεσία απο όλη την ΕΕ , από άλλα υπουργεία, αλλά όχι από άλλο υπουργείο της Ελλάδος .
Αυτό δεν είναι αδικία;

Μετά από τόσα χρόνια στην επετηρίδα μας πέταξαν χωρίς να λάβουν κανένα μέτρο
για εμάς που  χρόνια περιμέναμε με υπομονή τον διορισμό.

Και βλέπω στον πίνακα ανπληρωτών πτυχούχους μετά το 2000 να έχουν προυπηρεσία μηνών και εγώ δεν έχω ούτε μήνα με πτυχίο πρίν το 1990.

Αυτό δεν είναι αδικία;
Θέλετε και άλλες αδικίες;

καμαρωστε  ενα συναδελφο...
για να διορθώσει  την αδικία  που του έγινε, δεν διστάζει  να αδικήσει  άλλους συναδέλφους  τη στιγμή  που  δεν είχε  τα κότσια τόοοοσα  χρόνια -οπως λέει -  να δωσει  Ασεπ  οπως εμεις...
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ  ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ... ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ  ΤΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Συγχαρητήρια στον υπουργό και τον υφυπουργό. Έδωσε τέλος στην αδικία που υφίστανται τόσα χρόνια οι οαεδίτες.

Δώδεκα χρόνια στην επετηρίδα ήμουν και ήρθε ο Αρσένης και την κατήργησε.
Αυτό δεν ήταν αδικία ασεπίτες;
Αναγνωρίζεται η προυπηρεσία απο τα ιδιωτικά ΤΕΕ αλλά όχι απο τα δημόσια του ΟΑΕΔ.
Αυτό δεν είναι αδικία;

Αναγνωρίζεται η προυπηρεσία απο όλη την ΕΕ , από άλλα υπουργεία, αλλά όχι από άλλο υπουργείο της Ελλάδος .
Αυτό δεν είναι αδικία;

Μετά από τόσα χρόνια στην επετηρίδα μας πέταξαν χωρίς να λάβουν κανένα μέτρο
για εμάς που  χρόνια περιμέναμε με υπομονή τον διορισμό.

Και βλέπω στον πίνακα ανπληρωτών πτυχούχους μετά το 2000 να έχουν προυπηρεσία μηνών και εγώ δεν έχω ούτε μήνα με πτυχίο πρίν το 1990.

Αυτό δεν είναι αδικία;

Στην επετηρίδα ήμουν κι εγώ! Επίσης κι εγώ έχω πτυχίο από το '93, αλλά εγώ, βλέπεις, δεν είχα τη δυνατότητα να μπω στον ΟΑΕΔ, διότι πότε δεν έγινα δεκτή. Γιατί άραγε; Εσύ ,τουλάχιστον, είχες τη δυνατότητα να μπεις σε αυτές τις σχολές και να συγκεντρώσεις τα μόρια.Επομένως, μη μου μιλάς για δικαίωση, γιατί υπάρχουν άτομα που δε θα τη βρουν ποτέ, μια και μπαίνουν στον πίνακα διάφοροι παρείσακτοι.Επιπλέον, έχω προϋπηρεσία από τα ΤΕΕ Νοσηλευτικής( Υπουργείο Υγείας). Μήπως θα έπρεπε να βγούμε κι εμείς να διεκδικήσουμε αναγνώριση;Άλλωστε ζούμε σε μία χώρα που προνοεί για τους πολίτες της και τους φροντίζει δεόντως.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2009, 11:47:34 pm από EVA »

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι όταν όλους εμάς που περιμέναμε χρόνια στην επετηρίδα μας πέταξε το 1998 ο Αρσένης σαν στιμένες λεμονόκουπες.
Μήπως καμάρωνες τότε;

Αποσυνδεδεμένος eliven

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
 @ chemist
όχι εξ ετέρων, ως προφανές... σοβαρά θες να μιλήσουμε για τον διάτρητο και διαβλητό τρόπο επιλογής? είπαμε να φάμε τη Σιβιτανίδειο αλλά αυτό δεν καταπίνεται...   ο Αρσένης δεν πέταξε μόνο εσένα.. η διαφορά είναι ότι οι άλλοι δεν κατέφυγαν σε πλάγια μέσα... (στην κατηγορία απευθύνομαι, όχι σε σένα προσωπικά...)
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι όταν όλους εμάς που περιμέναμε χρόνια στην επετηρίδα μας πέταξε το 1998 ο Αρσένης σαν στιμένες λεμονόκουπες.
Μήπως καμάρωνες τότε;
Δε σε γνωρίζω ούτε με γνωρίζεις! Άλλωστε δεν ανήκω στην ομάδα σου, όπως προανέφερα! Επομένως, μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Δεν μπορείς να ξέρεις τι αγώνα κάνει ο καθένας.Παρεμπιπτόντως, ούτε εγώ δεν σας άκουσα να διαμαρτύρεστε για τα υπόλοπα ΤΕΕ π.χ. της Νοσηλευτικής!Ο καθένας, φυσικά, κοιτάει την πάρτη του. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα περί κατάργησης της επετηρίδας!

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Chemist σας συγχαίρω για την επιτυχία σας. αξίζουν πολλά μπράβο(από εσάς) στην πρόεδρο σας! τώρα ασε μας στον πόνο μας και και τέλος τέλος μην μας δουλεύεις. Γιατί πως εξηγείτε εσείς τόσο λίγοι να καταφέρνετε κάτι απέναντι στην θέληση της συντριπτικής πλειονότητας. Η εξήγηση είναι απλή. έχετε γερά βύσματα σε όλα τα πολιτικά κόμματα, βύσματα που τόσα χρόνια σας βόλευαν και στις σχολές του οαεδ. Εσύ συνέχισε την προσπάθεια σου να μας πείσεις ότι όλα γίνονταν κατα απόλυτα αξιοκρατικό τρόπο....αλήθεια σήμερα δεν υπαρχουν άτομα που είχαν 12 ή περισσοτερα χρόνια στην επετηριδά και παραμένουν αδιόριστα. Πήγαινε λοιπόν σε αυτά να πουλήσεις το παραμύθι της αξιοκρατιας των προσλήψεων στις σχολές του οαεδ! για  όλους τους υπόλοιπους, καλά να πάθουμε αφού το θέμα υπήρχε εδώ και 2 χρόνια αλλά το μόνο που κάναμε ήταν να χτυπάμε το πληκτρολογιο...στην υγειά μας.ίσως θα πρεπει να διεκδικήσουμε την τελευταία μας ελπίδα, να κυνηγήσουμε το θέμα δικαστικά αν και εφόσον γίνεται. και κάτι τελευταίο....να χαιρόμαστε τους άξιους συνδικαλιστές μας!

Αποσυνδεδεμένος xb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Θα ρωτούσε κάποιος:
όταν εδώ και 5-10-15 χρόνια υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, τις συμβάσεις ωρομίσθιας εργασίας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, ΔΕΝ γνωρίζατε το υφιστάμενο νομικό καθεστώς;
_ Δεν γνωρίζατε ότι το χρονικό διάστημα εργασίας σας στον, υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας, ΟΑΕΔ ΔΕΝ αναγνωρίζεται από το ΥΠΕΠΘ;
_ Δεν γνωρίζατε ότι η σύμβαση που υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, είχε ημερομηνία αυτοδίκαιης λήξης και δε δημιουργούσε καμιά περαιτέρω υποχρέωση του ελληνικού δημοσίου προς εσάς;
_ Δεν γνωρίζατε ότι η σύμβαση που υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, ΔΕΝ σας εξασφάλιζε, σε καμιά περίπτωση, την μόνιμη απασχόλησή σας ως ωρομίσθιοι στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ – παρά ΜΟΝΟΝ για το χρονικό διάστημα της σύμβασής σας;
_ Δεν γνωρίζατε ότι η σύμβαση που υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, δεν περιείχε ΠΟΥΘΕΝΑ τη δέσμευση του ελληνικού δημοσίου για… την μακροημέρευση λειτουργίας των ΤΕΕ του ΟΑΕΔ – τα οποία και τελικά σταμάτησαν τη λειτουργία τους;

Για ποια «αδικία που το ΥΠΕΠΘ προκάλεσε με το νόμο 3475/06» μιλάτε συνεπώς;

_ Μιλάτε, και δικαίως, για τις ρουσφετολογικές ρυθμίσεις Ευθυμίου, Γιαννάκου, STEALιανίδη και ΠΕΑ:
«ρυθμίσεις express πχ αναγνώριση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε στα σχολεία κρατών μελών ΕΕ, διορισμοί 30 μηνου και 24 μηνου κλπ σε ρυθμούς σκέψεων.»

Τι υπονοείται συνάδελφοι;
Ότι προκειμένου να εξασφαλίσετε το μόνιμο διορισμό σας θα ήταν ανεκτή (ή μήπως και ΔΙΚΑΙΗ) ακόμη μια express ρουσφετορύθμιση σαν κι αυτές που ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έμμεσα καταγγέλλετε; Αυτό δεν θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους αδιόριστους συναδέλφους σας π.χ. με προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα των φροντιστηρίων;

Γράφετε: «Έχουμε βαρεθεί να ακούμε εκφράσεις τύπου «ναι μεν αλλά», για ένα θέμα που δεν απαιτείται δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό.»

Θα ρωτούσε κάποιος:
Πώς, με ποιο τρόπο, συνάδελφοι της ΠΕΑΩΚ το θέμα σας δεν απαιτεί δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό;
Μήπως επειδή απλά θα καταλάβετε τις θέσεις ισάριθμων συναδέλφων σας;
Πιστεύετε ότι θα βρείτε ανάμεσα σε αυτούς, αλλά και ανάμεσα σε κάθε τρίτο αντικειμενικό παρατηρητή, παραστάτες στην απαίτησή σας (!!!) για μια ρουσφετορύθμιση express η οποία απλά και μόνον θα διορίζει εσάς τους 300;

Υ.Γ.1: Ποιο είναι το ύψος των μηνιαίων αποδοχών ενός μόνιμου καθηγητή (ΠΕ ή ΔΕ ή ενός απλού τεχνίτη με απολυτήριο δημοτικού) στον ΟΑΕΔ;
Μήπως αυτό (συν του γεγονότος βεβαίως ότι ΤΕΕ του ΟΑΕΔ δεν υπάρχουν παρά μόνο στις πρωτεύουσες των νομών) ήταν και ο κύριος λόγος προτίμησή σας για την απασχόλησής σας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ;

Υ.Γ.2: Από τη στιγμή που η προϋπηρεσία σας στον ΟΑΕΔ αναγνωρίζεται και μάλιστα μοριοδοτείται αδρά στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (π.χ. κάποιος με 50 μήνες έχει 3,5 μόρια προσαύξηση εφόσον περάσει τη βάση του 55), για ποιο λόγο ζητάτε επιλεκτική και προνομιακή αντιμετώπιση σε σχέση με τους υπόλοιπους αδιόριστους εκπαιδευτικούς;

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μήπως έχεις ζήσει τον αξιοκρατικό τρόπο του ΥΠΕΠΘ την δεκαετία του 90 όταν καλούσαν τηλεφωνικά αναπληρωτές και ωρομίσθιους;
Όχι φυσικά.
Αυτοί που έχουν μέσον στον ΟΑΕΔ , έχουν και στο ΥΠΕΠΘ και στην Σιβιτανίδειο και παντού.

Το παραμύθι των καθαρών προυπηρεσιών είναι για τα μικρά παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος zulte

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • dato tempore
    • Προφίλ
Αρα ερχονται εκλογες ετσι?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
xb αυτα που γράφεις έχουν λεχθει άπειρες φορές εδώ μέσα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ.περιμένεις τώρα ...που ανοίγουν σαμπάνιες;

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ο παραπάνω συνάδελφος ξέχασε ότι τα σχολεια του ΟΑΕΔ είναι
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και είναι τα μόνα εκτός ΥΠΕΠΘ που ανήκουν στον 1566/85.

Φαίνεται ότι ξεχνάτε βασικά εκπαιδευτικά πράγματα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
θα συμφωνήσω μαζί σου vartzi!

Αποσυνδεδεμένος xb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
xb αυτα που γράφεις έχουν λεχθει άπειρες φορές εδώ μέσα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ.περιμένεις τώρα ...που ανοίγουν σαμπάνιες;

Τουλάχιστον ας σιωπήσουν…
Μην προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τα ρουσφέτια τους ως… απονομή δικαιοσύνης!!!   

Ελπίζω ο Στυλιανίδης, ο Σπηλιοτόπουλος και ο Λυκουρέτζος να έχουν την κατάληξη των Μαριέττα και Καλού!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
δυστηχώς ευχολόγια για να απαλύνουν την κατάσταση!αλλα και τι να πεις.εγώ νιώθω πολύ μεγάλος μ......ς!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)