0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια στον υπουργό και τον υφυπουργό. Έδωσε τέλος στην αδικία που υφίστανται τόσα χρόνια οι οαεδίτες.Δώδεκα χρόνια στην επετηρίδα ήμουν και ήρθε ο Αρσένης και την κατήργησε.Αυτό δεν ήταν αδικία ασεπίτες;Αναγνωρίζεται η προυπηρεσία απο τα ιδιωτικά ΤΕΕ αλλά όχι απο τα δημόσια του ΟΑΕΔ. Αυτό δεν είναι αδικία;Αναγνωρίζεται η προυπηρεσία απο όλη την ΕΕ , από άλλα υπουργεία, αλλά όχι από άλλο υπουργείο της Ελλάδος .Αυτό δεν είναι αδικία;Μετά από τόσα χρόνια στην επετηρίδα μας πέταξαν χωρίς να λάβουν κανένα μέτρογια εμάς που χρόνια περιμέναμε με υπομονή τον διορισμό.Και βλέπω στον πίνακα ανπληρωτών πτυχούχους μετά το 2000 να έχουν προυπηρεσία μηνών και εγώ δεν έχω ούτε μήνα με πτυχίο πρίν το 1990.Αυτό δεν είναι αδικία;Θέλετε και άλλες αδικίες;
Δεν σε είδα να διαμαρτύρεσαι όταν όλους εμάς που περιμέναμε χρόνια στην επετηρίδα μας πέταξε το 1998 ο Αρσένης σαν στιμένες λεμονόκουπες.Μήπως καμάρωνες τότε;
Συγχαρητήρια στον υπουργό και τον υφυπουργό. Έδωσε τέλος στην αδικία που υφίστανται τόσα χρόνια οι οαεδίτες.
Θέλετε και άλλες αδικίες;
xb αυτα που γράφεις έχουν λεχθει άπειρες φορές εδώ μέσα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δοθεί ΠΟΤΕ.περιμένεις τώρα ...που ανοίγουν σαμπάνιες;