0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά την προσωπική μου πάντα εκτίμηση το μοναδικό αξιοκρατικό σύστημα ήταν αυτό της επετηρίδας με σειρά προτεραιότητας την παλαιότητα στην ημερομηνία κτήσης του πτυχίου σου! Περίμενες υπομονετικά αλλά κάποια στιγμή θα ερχόταν και η σειρά σου!
Παράθεση από: zagorakisΚατά την προσωπική μου πάντα εκτίμηση το μοναδικό αξιοκρατικό σύστημα ήταν αυτό της επετηρίδας με σειρά προτεραιότητας την παλαιότητα στην ημερομηνία κτήσης του πτυχίου σου! Περίμενες υπομονετικά αλλά κάποια στιγμή θα ερχόταν και η σειρά σου!Zagorakis μάλλον δεν γνωρίζεις τη σημαίνει η λέξη αξιοκρατικό. Είναι η παλαιότητα πτυχίου μέτρο για να συγκρίνουμε το πόσο άξιος εκπαιδευτικός είναι κάποιος; Δηλαδή είναι τόσο εύκολο τελικά; Τότε τι παιδευόμαστε με τον ΑΣΕΠ; Θέλεις για παράδειγμα να μου πεις πως κάποιος που τέλειωσε το πανεπιστήμιο, ασχολήθηκε με την επιχείρηση του πατέρα του για 20 χρόνια και μετά τον κάλεσαν να πάει στο σχολείο μόνιμος, είναι περισσότερο άξιος από αυτόν που τέλειωσε το πανεπιστήμιο και ασχολείται 19 χρόνια με φροντιστήρια και ιδιαίτερα; Μάλλον το "αξιοκρατικός" δεν είναι η λέξη που ψάχνεις και καλό θα ήταν να ακριβολογούμε, μιας και η επετηρίδα κάθε άλλο παρά αξιοκρατικό σύστημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Επίσης μην μου μιλήσεις για βαθμούς πτυχίων, επειδή θα σε ρωτήσω, πόσα από τα μαθήματα που έπαιξαν ρόλο στον βαθμό αυτό, είχαν σχέση με την δευτεροβάθμια ή πρωτοβάθμια εκπαίδευση και πόσα με την διδακτική; Συγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά έχω κουραστεί να ακούω για την αξιοκρατική επετηρίδα.
Έχεις δίκιο για τις ευκαιρίες. Ο άλλος δεν την παράτησε τη δουλειά, συνέχισε να "βοηθάει" και την ιδιοκτησία έχει η γυναίκα του, (χρόνος υπάρχει) αν δεν σε έχω πείσει για το πόσο συμφέρει πες να σου στείλω με pm λεπτομέρειες. Έχεις δίκιο για την αξιολόγηση. Αλλά ποιοι θα μας κρίνουν..; Εδώ γελάμε. Ο ΑΣΕΠ είναι ένα κριτήριο το οποίο αφήνει τους άσχετους απ' έξω. Αν είσαι καλός, σίγουρα θα περάσεις την βάση (50% για εμένα) έστω και μια φορά (δεν λέω να διοριστείς). Όσο για την 5ετία την έχω περάσει, δεν είμαι στα λόγια σου. Αν οι πίνακες μείνουν όπως έχουν, με επετηρίδα διορίζομαι χαλαρά. Αν όμως ξαναβγεί η επετηρίδα, οι πίνακες σίγουρα θα γεμίσουν και με άλλους "αλεξιπτωτιστές", που δεν ασχολούνται και δεν κάνουν κάθε χρόνο τα χαρτιά τους, οπότε εκεί παίζει να διοριστώ και λίγο πριν την σύνταξη. Καταλαβαίνω το τι ζόρι περνάς. Να σου έρχεται ο άλλος με "δημόσια προϋπηρεσία σε χώρα της ΕΕ", με "προϋπηρεσία σε ιδιωτικό" και να αναγνωρίζεται "κανονικά" υπό όρους. Ενώ εσύ με δημόσια προϋπηρεσία σε χώρα της ΕΕ (Ελλάδα) να είσαι στην απ' έξω. Σε καταλαβαίνω, αλλά είστε πολλοί για τα δεδομένα και δεν θα ήθελα με τίποτα να μου πάρεις την θέση. Με καταλαβαίνεις; Καλή συνέχεια στον αγώνα σας. Ας δικαιωθεί αυτός που ασκεί την μεγαλύτερη πολιτική πίεση και όχι αυτός που έχει "δίκιο"... όπως πάντα.
Αν δεν το διαβάσω χάνω τίποτα;Εξάλλου τα ίδια και τα ίδια λένε κάθε φορά. αναρωτιέμαι αν θα προσπαθήσουν να συνδέσουν το περιστατικό της δολοφονίας στη σχολή του οαεδ με τα αιτήματά τους!
Παράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 11, 2009, 04:03:50 pmΑν δεν το διαβάσω χάνω τίποτα;Εξάλλου τα ίδια και τα ίδια λένε κάθε φορά. αναρωτιέμαι αν θα προσπαθήσουν να συνδέσουν το περιστατικό της δολοφονίας στη σχολή του οαεδ με τα αιτήματά τους!http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11582.msg159148;topicseen#newαν έχεις καμιά έμπνευση και για το λόττο ή το τζόκερ πες μας