0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν το γνωριζα!αλλα αν το εκανε το πασοκ θα μαυριζα το πασοκ!!!!!!!το εκανε ο σπηλιωτ.λιγο πριν τις αιτησεις;;;;;;;;;;;;;;;ε!οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια τι ετοιμαζεται για τους τριτεκνους;θα εχουμε κ αλλες εκπληξεις;;;;;;
Παράθεση από: alceste στις Απριλίου 24, 2009, 01:27:38 pmαφου μας τους φορεσανε καπελο,να απαιτησουμε πολλους διορισμους αναπληρωτωνΟι περισσότεροι θα διοριστούν με το 40% εκτός αν ορισμένοι έχουν επιτυχία σε ασεπ οπότε θα διοριστούν με το 24μηνο. Οι λίγες θέσεις που προκηρύχθηκαν για τον ασεπ 2009 ήταν ένας προϊδεασμός για το πού θα πήγαιναν οι άλλες θέσεις . Γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι θα διοριστούν αυτόν τον Αύγουστο (δεν είδα κανένα σχετικό περιορισμό στην τροπολογία) . Πιστεύω επίσης ότι θα ανέβουν λίγο οι βάσεις για τις αναπληρώσεις ,αν είναι βέβαια πραγματικά τα νούμερα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.Τέλος πρέπει να διοριστούν και φέτος όλοι οι 24μηνίτες .
αφου μας τους φορεσανε καπελο,να απαιτησουμε πολλους διορισμους αναπληρωτων
παραειναι σκανδαλο η υποθεση!! Μ αρεσει αυτο που λεει στην τροπολογια οτι θα μπουν στον ενιαιο αναπληρωτων του 2009-2010 για να μην αιφνιδιαστουν οι συναδελφοι. Δηλαδη τωρα ειναι ησυχοι: Αυτοι που περιμενουν να διοριστουν το καλοκαιρι με το 40% και εχουν προγραμματισει τη ζωη τους καταλληλα, τωρα τι να πουν; Σε καποιες ειδικοτητες οι μισοι θα το ξεχασουν και οι αλλοι μισοι θα ειναι σε αναμμενα καρβουνα! Ασε που κανεις δεν ξερει σιγουρα για τι αριθμους μιλαμε και με τι προυπηρεσιες. Μηπως αυτο με τον ενιιαιο του 2009-2010 εννοει οτι τωρα μπουν στον πινακα αναπληρωτων και θα διοριζονται απο την επομενη χρονια; Διαφορετικα με το που μπαινουν πιθανα βγαινουν κιολας και πανε στον Διορισμων..
οι τυποι του υπεπθ δεν εχουν τον θεο τους ετσι..?τα εχω πάρει απο το πρωί !!!έχω φορτώσει που λένε !!!αλλά θέλω να φορτώσω παραπάνω οπότε ρωταω....αυτους τους ΟΑΕΔιτες πως τους προσλαμβαναν τοσα χρονια...?θελω να πω , με τι κριτηρια τους προσλαμβαναν ? Υ.Γ. θα μου πεις τωρα ''τι σκας εσυ ρε διορισμενε'' ? http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.msg160699;topicseen#newhttp://www.pde.gr/forum/index.php?topic=6930.135
Παράθεση από: napi στις Απριλίου 24, 2009, 01:38:22 pmδεν το γνωριζα!αλλα αν το εκανε το πασοκ θα μαυριζα το πασοκ!!!!!!!το εκανε ο σπηλιωτ.λιγο πριν τις αιτησεις;;;;;;;;;;;;;;;ε!οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αληθεια τι ετοιμαζεται για τους τριτεκνους;θα εχουμε κ αλλες εκπληξεις;;;;;;Μαύρο σε όλους!
Παράθεση από: tzamalou στις Απριλίου 24, 2009, 02:27:04 pmΜακάρι να γίνει και εδώ κάτι τέτοιο! Ίσως αυτό εννοεί ένταξη στον πίνακα αναπληρωτών;Καλα μας δουλευεις tzamalou ??αν παρατριχα τη γλιτωσεις εσυ και οι ιδιοι της κατηγοριας σου ας γινει,ε?? μακαρι να μη γινει τιποτα!!!το ευχομαι!! αυτη η παρτίδα των εκπαιδευτικων ΟΑΕΔΙΤΩΝ "βρωμαει" και δεν αξιζουν μία για να διδαξουν σε παιδια.Ηθος δεν τους εχει περισσεψει.Ηταν η "ελιτ" για 13 χρονια απαιτουν και τωρα να ειναι στη λιστα των "ελιτ".Να τους αφαιρεθει το δικαιωμα να ξαναμπουν σε οποιαδηποτε ταξη.
Μακάρι να γίνει και εδώ κάτι τέτοιο! Ίσως αυτό εννοεί ένταξη στον πίνακα αναπληρωτών;